13 aug. 2015 | 13:22

Primul trailer pentru Hateful Eight ne arată, foarte probabil, un nou film de Oscar

ENTERTAINMENT
Primul trailer pentru Hateful Eight ne arată, foarte probabil, un nou film de Oscar

Hateful Eight este cel mai nou proiect al lui Quentin Tarantino și a avut ieri parte de primul trailer oficial.

”Mai ai loc pentru încă un pasager”, spune un Samuel L. Jackson aflat lângă două cadavre în timp ce oprește o căruță. Așa începe trailerul pentru cel mai nou film marca Quentin Tarantino, denumit ”Hateful Eight”. După cum menționează Polygon, trailerul a fost publicat de compania care se ocupă de producție și ne prezintă principalele personaje din peliculă.

Din câte se pare, șapte dintre personajele principale doresc să-l prindă pe cel de-al optulea, o criminală numită Daisy Domergue, jucată de Jennifer Jason Leigh. Fiecare dintre cei șapte menționați mai devreme are metode diferite de a acționa. Astfel, în timp ce Samuel L. Jackson nu stă la discuții și omoară pe oricine are o recompensă pe capul său, ”The Hangman” (jucat de Kurt Russell) ține neapărat ca urmăriții să fie spânzurați.

Acțiunea are loc în a doua jumătate a secolului XIX, undeva în Wyoming, cele 8 personaje regăsindu-se pentru un timp în același loc, din cauza unei furtuni puternice care făcea imposibilă deplasarea. The Hateful Eight va fi al optulea film al lui Tarantino și al doilea western consecutiv, după Django Unchained. Filmul va apărea pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii de Crăciun.