15 apr. 2015 | 11:00

Guitar Hero Live te pune în centrul acţiunii printr-un trailer oficial [VIDEO]

ACTUALITATE
Guitar Hero Live te pune în centrul acţiunii printr-un trailer oficial [VIDEO]

Confirmat în sfârşit în mod oficial de cei de la Activision, Live plasează jucătorul în mijlocul unui concert filmat cu actori reali.

Nu au trecut nici 24 de ore de la primul teaser pentru un nou joc din seria Guitar Hero, iar cei de la Activision tocmai au confirmat titlul în mod oficial şi au lansat un trailer care ne oferă foarte multe detalii legate de noile principii de gameplay ce vor fi introduse.

Noul titlu va purta numele de Guitar Hero Live şi va fi anunţat până la finele acestui an atât pe console, cât şi pe mobile. Dacă optaţi pentru versiunea de console, acest titlu va veni la pachet cu un nou controller mult mai realist, complet diferit de chitara de plastic cu care v-aţi obişnuit în urmă cu 10 ani. Din păcate, vechile periferice nu vor mai funcţiona. În loc de cele cinci butoane colorate, în Guitar Hero Live, pe noua chitară vor exista şase butoane aranjate vertical în două rânduri paralele. Preţul pentru pachetul format din joc plus controller va fi de 100 de dolari.

Printre noutăţile cele mai importante ce urmează să fie introduse în cel mai recent episod al francizei se mai numără un sistem de streaming pentru muzică nouă in-game. În plus, în locul partenerilor voştri de formaţie generaţi pe calculator, tot ceea ce veţi vedea pe ecran pe lângă elementele de gameplay, va fi filmat, după cum se poate vedea în captura de mai sus şi trailerul de mai jos.

De partea cealaltă a baricadei, cei de la , lucrează intens la lansarea, până la finele acestui an, a Rock Band 4. În acel caz particular, deşi va fi lansată o versiune modernizată a controllerului, s-a promis menţinerea compatibilităţii vechile periferice pe care probabil le mai aveţi prin beci dacă aţi fost vreodată entuziasmaţi de astfel de titluri.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele