11 feb. 2015 | 18:53

Google vă oferă 2GB de spaţiu, cu ocazia Safer Internet Day

ACTUALITATE
Google vă oferă 2GB de spaţiu, cu ocazia Safer Internet Day

Încercând să vă atragă atenţia asupra securităţii contului vostru , gigantul din Mountain View vă oferă 2GB de spaţiu pentru doar câteva click-uri.

google-drive-2gb-free-security check

Săptămâna aceasta are loc Safer Internet Day sau Ziua Internetului Mai Sigur. Această celebrare este menită să vă facă mai conştienţi în legătură cu informaţiile private pe care le partajaţi online. Deşi nu pot să vă verifice toate conturile şi să vă ofere un grad sporit de securitate, cei de la Google vă oferă 2GB de spaţiu în aceste zile dacă treceţi printr-un Security Checkup.

Practic, cei 2GB de , la care veţi avea acces prin intermediul Google Drive, Gmail sau alte servicii Google, pot fi accesaţi doar după ce aţi parcurs un formular online. Acesta din urmă vă va obliga să revizuiţi actualitatea informaţiilor de recuperare a contului vostru, activitatea recentă, aplicaţiile şi dispozitivele care au acces nestingherit la contul vostru Google. Întreaga operaţiune nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute.

Dacă aţi parcurs respectivul Security Checkup până pe la 17 februarie 2015, în contul vostru vor fi adăugaţi permanent 2GB de spaţiu. Ar trebui să aveţi în vedere că spaţiul suplimentar de stocare va fi vizibil abia la finele acestei luni. Oferta nu este disponibilă clienţilor corporate, utilizatorilor de Google Apps for Work sau Google Apps for Education.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele