21 mart. 2015 | 14:00

God of War III Remastered soseşte pe PS4 cu o grafică impresionantă [VIDEO]

ACTUALITATE
God of War III Remastered soseşte pe PS4 cu o grafică impresionantă [VIDEO]

Deşi sunt mari şanse să fi terminat de câţiva ani God of War III pe PS3, respectivul titlu va fi reinventat pentru a profita de dotările hardware ale unui PS4.

Cu scopul de a celebra şapte jocuri lansate din populara serie în doar un deceniu, cei de la Sony Computer Entertainment au anunţat oficial că vor readuce în actualitate unul dintre cele mai reuşite episoade. Pentru că în continuare nu există suficient de multe jocuri noi pentru consolele next-gen, practica actualizării unor titluri mai vechi pentru PS4 sau Xbox One continuă.

De această dată este vorba de God of War 3, un joc lansat în martie 2010, care, în variantă Remastered, va fi actualizat pentru cel mai nou PlayStation. În principiu, pe lângă o grafică modernizată, nu avem prea multe detalii despre GOW III Remastered, exceptând faptul că va putea fi jucat la o rezoluţie nativă 1080p cu 60 de cadre pe secundă. Un nou mod de joc intitulat Photo Mode vă va permite să imortalizaţi secvenţe video ostentativ de agresive sau cadre statice care vă încântă.

Lansarea God Of War III Remastered va avea loc pe 14 iulie în Statele Unite şi pe 17 iulie în Europa. Până atunci, puteţi viziona trailerul de mai jos pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba în ediţia reinventată.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele