07 iul. 2015 | 14:41

Gata de acţiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro

ACTUALITATE
Gata de acţiune, noul Hero4 Session este cel mai mic GoPro

Deşi camerele GoPro sunt unele dintre cele mai compacte din lume, noul model Hero4 Session integrează o funcţionalitate similară cu într-un pachet şi mai mic.

Amatorii de filme de acţiune care îşi doresc să imortalizeze un cadru cât mai larg, au interacţionat cu siguranţă cu o cameră GoPro. Aceste dispozitive foarte compacte vin cu un amalgam de monturi pentru orice activitate sau mijloc de transport şi oferă o calitate foarte bună a conţinutului filmat.

Încercând să se adreseze unui număr şi mai mare de potenţiali clienţi, cei de la au anunţat astăzi cel mai nou membru al familiei de camere Hero4. Ilustrată în imaginea de mai sus, aceasta poartă numele de Hero4 Session. Nu este la fel de puternică precum vârful de linie al produselor GoPro, dar are toate şanse să nu vă dezamăgească. Este capabilă să filmeze conţinut Full HD 1080p la 60 de cadre pe secundă, 1440p la 30 de cadre pe secundă şi 720p la 100 de cadre pe secundă. Hero4 Session este potrivită şi pentru imagini statice de 8 megapixeli cu unghi larg sau 5 megapixeli cu unghi normal. Poate fotografia până la 10 cadre pe secundă şi integrează şi un mod time lapse.

Noua cameră Hero4 Session este cu 40% mai uşoară decât Hero4 Black şi, fără nici o carcasă suplimentară, rezistă până la 10 metri adâncime. În corpul ei compact integrează o baterie nedetaşabilă, un slot pentru carduri microSD şi un port microUSB pentru transfer de date şi încărcare. Disponibilă începând cu 12 iulie, Hero4 Session va putea fi cumpărată la preţul de 400 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele