06 aug. 2015 | 09:00

Gamescom 2015: Mafia 3 îți va arăta crima organizată de la sfârșitul anilor ’60

ENTERTAINMENT
Gamescom 2015: Mafia 3 îți va arăta crima organizată de la sfârșitul anilor '60

După câteva zile de așteptare, trailerul oficial pentru Mafia 3 a fost lansat într-un final.

În urmă cu câteva zile, primea vestea cea mare: Mafia 3 era confirmat oficial, iar dezvoltatorii ne informau că acesta urma să aibă parte de un trailer. Acum, în cadrul Gamescom 2015, am avut ocazia de a-l vedea pentru prima oară. După cum ne așteptam, întâmplările din Mafia 3 au loc mai aproape de zilele noastre, șa sfârșitul anilor ’60. Personajul principal este pe jumătate afro-american și a copilărit în sud, mai exact în New Orleans,

Trebuie să ținem cont de faptul că aceasta era o perioadă dificilă pentru minorități în Statele Unite. Lincoln Clay este numele celui cu care veți duce la capăt misiunile, iar din trailer se poate deduce că acesta a luptat în Vietnam, țara din Asia de Sud-Est fiind locul în care acesta și-a găsit locul, camarazii lui fiind pentru el echivalentul unei familii.

Odată întors din război, acesta s-a alăturat unei bande de afro-americani, care a fost distrusă de o grupare rivală de italieni. În trailer îl putem vedea pe Clay cum se răzbună pe unul dintre membri acesteia din urmă. De asemenea, la final, lui Clay i se alătură alte trei personaje. Aceștia sunt trei dintre locotenenții pe care orice jucător îi va putea avea în joc. Odată ce progresați, puteți stabili colaborări cu bande rivale, liderii acestora urmând apoi să răspundă în fața voastră.

Cei trei de mai devreme sunt liderii iralndezilor, ai haitienilor și ai unei grupări de italieni. Primii doi nu sunt atât de interesanți, însă, precum al treilea, deoarece acesta este nimeni altul decât Vito Scaletta, protagonistul din Mafia 2. Rămâne de văzut dacă vom mai avea parte de informații în legătură cu jocul în curând.