04 sept. 2015 | 19:45

Gadgeturi și accesorii auto pe care trebuie să le ai în mașina ta

FEATURE
Gadgeturi și accesorii auto pe care trebuie să le ai în mașina ta

În ziua de azi trebuie să fii conectat la tehnologie în orice clipă, chiar și atunci când ești la volan. Tocmai de aceea sărim în ajutorul vostru și am întocmit un top cu cele mai bune gadget-uri și accesorii pe care ar trebui să le ai la tine în mașină.

Chiar dacă autoturismele lansate în ultimul timp vin deja echipate cu o mulțime de opțiuni menite să-ți facă viața mai ușoară, mereu va fi loc de mai bine. Faptul că acestea sunt foarte ușor de conectat la dispozitivele tale prin tehnologia Bluetooth îți oferă posibilitatea să nu te plictisești atunci când ești blocat în trafic.

Dacă vă petreceți mult timp în mașină, experiența condusului ar trebui să fie pe cât mai plăcută posibilă, iar gadget-urile din mașină sunt făcute pentru a face asta posibil. Iată lista celor mai utile dispozitive pe care ar trebui să le ai la tine în autoturism.

Dacă nu ești în posesia unei mașini echipată cu un sistem de navigație , care să pună la dispoziție un display generos, acum poți integra chiar și o tabletă în bordul mașinii.

Gadgeturi și accesorii auto – Samsung Galaxy Tab S

Dacă ești fan Android, îți recomandăm tableta Samsung Galaxy Tab S. Aceasta are un ecran super AMOLED de 4,8 inci, care oferă o experiență de vizionare inedită. Ecranul își reglează automat gama de culori, claritatea și contrastul în conformitate cu îmrejurimile, fapt ce ar trebui să vă ofere cea mai bună vizibilitate atunci când o folosiți. Grosimea de doar 6,6 mm o face foarte ușor de integrat în bordul mașinii tale. Tableta are un spațiu de stocare de 16GB care poate fi mărit până la 128GB, cu ajutorul unui card de memorie, astfel vei putea avea muzica preferată direct de pe tabletă. Samsung Galaxy Tab S poate fi cumpărat de AICI.

samsung galaxy tab s

iPad Air de 16 GB

Dacă preferi produsele Apple, iți recomandăm iPad Air de 16 GB. Acesta are același preț cu tableta celor de la Samsung. Cu un ecran Retina cu 3,1 milioane de pixeli, hărțile, fotografiile și textul au o calitate excelentă. Orice faci cu iPad Air dă senzația de rapiditate. Cipul A7 cu arhitectura pe 64 de biți face tableta să fie foarte eficientă și să susțină foarte bine aplicațiile. iPad Air poate fi achiziționat de AICI.

ipad air

Gadgeturi și accesorii auto – Suport pentru tabletă

Pentru a avea parte de cea mai bună experiență în timp ce utilizați tableta în mașină, nu aveți cum să nu apelați la un suport special pentru aceasta. Accesoriul acesta este compatibil cu majoritatea tabletelor de pe piață. Mai exact, orice astfel de dispozitiv cu dimensiuni cuprinse între 7 și 10,1 inci se va potrivi. Vă puteți cumpăra propriul suport de AICI.

Suport pentru tabletă

Covor aderent pentru bord

Uneori preferăm să avem telefonul sau alt dispozitiv pe bord, iar în astfel de situații, un covor aderent este un accesoriu pe care trebuie să-l aveți la îndemână. Îl puteți cumpăra de AICI.

Accesorii auto

Gadgeturi și accesorii auto – Parrot Minikit

Kit-ul Parrot vine cu un număr important de funcții interesante. Acesta se poate conecta chiar și cu două telefoane și vă va permite să preluați apeluri fără a mai utiliza telefonul, iar în cazul în care nu puteți răspunde, puteți seta ca persoana care v-a apelat să primească automat un mesaj text. Dispozitivul Parrot are, de asemenea, și o aplicație pentru mobil care vă permite, printre altele, să găsiți mașina, memorând poziția acesteia imediat ce telefonul este conectat prin Bluetooth cu Parrot. Vă puteți achiziționa Parrot Minikit de AICI.

Car Kit

Alarma auto Carguard Can-Bus CAN-777 cu Pager GSM

Alarma auto Carguard Can-Bus CAN-777 poate comunica direct cu telefonul utilizatorului, acceptând și comenzi prin telefon din partea acestuia. În caz de alarmă, telefonul se transformă într-un transmițător de alarmă cu avertizare în timp real. În mod interesant, pentru configurarea sistemului CAN-777 nu este nevoie de apelarea la instalatorii profesioniști. Grație telefonului GSM conectat la sistem, în caz de alarmă, pe lângă sunetul normal al sirenei, sistemul va apela telefonul utilizatorului și îl va informa în legătură cu alarma reală în curs de desfășurare, printr-un mesaj text. Alarma este disponibilă la un preț bun AICI.

Gadgeturi și accesorii auto alarmă auto

Gadgeturi și accesorii auto – Aspirator Fakir

Aspiratorul Fakir este unul foarte puternic, cu baterii reîncărcabile performante NiMH de 10,8 V. Ideal pentru folosirea în autoturism, barcă sau rulotă, datorită adaptorului de 12V și lămpii puternice cu LED-uri. Acesta poate oferi 20 de minute de funcționare continuă, pentru o curățenie eficientă. Aspiratorul Fakir nu cântărește decât 1,1 kilograme, este foarte silențios și poate fi găsit AICI.

Gadgeturi și accesorii auto aspirator

Garmin Nuvi 56LM

În caz că ești mai de modă veche și dorești ca indicațiile asupra traseului să-ți fie oferite de un GPS, avem dispozitivul perfect pentru tine. Sistemul de navigație Garmin Nuvi 56LM îți oferă un update gratuit al hărților pe viață. Cu un ecran clar și luminos de 5 inci, GPS-ul îți oferă direcții vocale, indicator pentru depășirea vitezei, sau asistență pentru benzile de mers. Dispozitivul poate fi achiziționat de AICI.

garmin nuvi

Gadgeturi și accesorii auto – Pioneer AVH-170DVD

Dacă ești un mare amator de muzică, iți recomandăm unitatea multimedia a celor de la Pioneer. Cu un ecran touchscreen de 6,2 inci, te poți bucura de colecția de muzică, videoclipuri sau poze într-un mod foarte la îndemână. Fie că le ai stocate pe un CD, DVD, dispozitiv USB, sau smartphone-uri iPhone sau Android, unitatea multimedia redă cu aceeasi calitate de la orice sursă. Produsul poate fi cumpărat de AICI.

pioneer

Pocken Dual USB

Cum știm că ești dependent de smartphone și îl scurgi și de ultima picătură de baterie, cu siguranță vei avea nevoie de un încărcător pentru mașină. Încărcătorul Pocken, cu două intrări USB, poate încărca atât telefonul tău, cât și al unui pasager. Mai mult decât atât, acesta se transformă într-un încărcător clasic pentru priză oricând ai nevoie de el. Încărcătorul Pocken poate fi cumpărat de AICI.

pocken dual usb

 

Gadgeturi și accesorii auto – Asus ZenPower

Dacă ai priza mașinii ocupată de alte dispozitive, avem pentru tine o un acumulator extern universal. Asus ZenPower este alegerea perfectă. Aceasta dispune de tehnologia PowerSafe ce controlează temperatura și tensiunea, funcție care are rolul de a-ți proteja telefonul. În plus, are un indicator al bateriei, deci vei știi mereu când va fi cazul s-o reîncarci. Asus ZenPower poate fi cumpărat de AICI.

asus zenpower

Camera auto Vico Marcus 4

Fii pregătit să capturezi orice moment din trafic, de la faze amuzante până la incidente serioase. Camera auto Vico Marcus 4 va fi încă un set de ochi pentru tine. Aceasta are încorporată tehnologia Ultra HDE și 3DNR pentru o imagine perfectă în diferite condiții de lumină. Poți cumpăra camera auto Vico Marcus 4 de AICI.

vico marcus 4