30 apr. 2015 | 06:07

Filmările cu un LG G4 plimbat cu o dronă te impresionează [VIDEO]

ACTUALITATE
Filmările cu un LG G4 plimbat cu o dronă te impresionează [VIDEO]

În principiu este vorba doar de un clip de marketing, o reclamă un pic mai lungă, dar ale unui LG G4 surprinse aici te impresionează.

După câte informaţii citisem online în ultimele luni despre LG G4, prea puţine erau noutăţile cu care producătorul ne putea atrage atenţia în prezentarea oficială. Cu toate acestea, conferinţa de lansare de zilele trecute din New York a reuşit să atragă atenţia întregului mapamond. Filozofia de design din spatele produsului, performanţa brută şi abilităţile camerei, toate au fost detaliate în acel context în faţa unei audienţe fascinate.

Se pare însă că în cazul LG G4 nu este vorba doar de specificaţii impresionante, ci şi de o abilitatea reală a noii camere din telefon de a captura clipuri spectaculoase. După cum se poate observa în clipul de promovare de mai jos, este evident că G4 întruchipează un upgrade semnificativ faţă de LG G3-ul de acum un an. Mai mult decât atât, am putea afirma că sud coreenii îşi construiesc întreaga platformă de marketing în jurul camerei foarte bune din noul smartphone.

În situaţia în care nu aţi apucat să citiţi pe marginea telefonului, merită să ştiţi că LG G4 include o cameră cu un senzor de 16 megapixeli, cu stabilizare optică de imagine îmbunătăţită, Laser Focus şi F1.8. Acesta se numără printre puţinele dispozitive de acest gen capabile să captureze conţinut în format RAW ce oferă utilizatorului o plajă foarte mare de controale manuale.

Rămâne acum să aşteptăm până în luna iunie pentru a vedea review-urile exhaustive. Abia atunci vom putea fi siguri dacă, cel puţin din punctul de vedere al abilităţilor de fotografiere şi filmare, LG G4 a reuşit să depăşesc actualul lider în domeniu, Galaxy S6 Edge.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele