12 mai 2015 | 10:00

FiiO X3 este un player pentru audiofili, dar pe care ți-l poți permite

ACTUALITATE
FiiO X3 este un player pentru audiofili, dar pe care ți-l poți permite

A doua generaţie de FiiO X3 ar putea reprezenta cel mai bun mod prin care să experimentaţi colecţia voastră stufoasă de în formal FLAC.

Cei mai mulţi dinte noi sunt mulţumiţi de pe care ne-o pune la dispoziţie un smartphone împreună cu căştile incluse în pachetul acestuia de către producător. Telefoanele sunt fiabile, suportă şi streaming de muzică, nu doar redare de conţinut multimedia salvat offline, iar disconfortul de a căra un alt dispozitiv pentru o singură sarcină pare absurd.

Vor exista însă persoane care refuză să asculte muzică la telefon. În definitiv, nimic nu se compară cu un player dedicat de conţinut audio high-res, cu amplificator de căşti integrat. În plus, pe lângă faptul că redă cu brio o varietate foarte mare de formate audio, MP3, AAC, OGG, AIFF, FLAC, WAV, APE, ALAC, WMA şi DSD, are la interior şi un convertor performant digital-to-analog. Nu include nici o formă de stocare internă, dar funcţionează de minune cu carduri microSD cu o capacitate maximă de 128GB.

În ceea ce priveşte calitatea audio, cei de la CNET au avut ocazia să-l testeze împreună cu mai multe perechi de căşti, iar concluzia a fost fără echivoc. Depăşeşte cu brio abilităţile de redare ale unui iPod Classic, iar experienţa audio este una destul de deosebită. FiiO X3 este un player ajuns la a doua generaţie, deşi nu înţelegem încă foarte bine de ce are un design complet diferit faţă de modelul de acum câţiva ani, dar poartă acelaşi nume. Preţul pentru acesta este de 220 de dolari pe Amazon, dar ar trebui să ajungă şi pe meleaguri mioritice în următoarele săptămâni.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele