25 dec. 2015 | 15:19

Facebook te ajută să diferențiezi prietenii de cunoștințe

ACTUALITATE
Facebook te ajută să diferențiezi prietenii de cunoștințe

Un feature nou pe Facebook vă ajută să separați cunoștințele de prieteni pe rețeaua socială.

După cum probabil știți deja, Facebook vă permite deja să diferențiați prietenii apropiați de restul persoanelor. Astfel, veți fi informați în legătură cu fiecare activitate importantă a unei persoane apropiate. Acum, însă, rețeaua socială vă permite să vă ascundeți mai bine activitatea de anumite persoane. Astfel, după cum scriu cei de la Yahoo, primul pas ar fi să includeți anumite cunoștințele într-o listă specială denumită Acquaintances.

Ulterior, când efectuați o postare pe care nu vreți să o vadă acestea, nu va trebui decât să faceți click pe butonul ”Friends” de sub postare, iar după aceea pe ”More Options”. Aici veți selecta opțiunea ”Custom”, moment în care Facebook vă va afișa o casetă specială. Veți avea opțiunea de a selecta persoanele sau grupurile care pot și care nu pot vedea postarea. În cazul în care vreți ca oamenii incluși în lista Acquaintances să nu o vadă, nu va trebuie decât să tastați numele grupului în caseta situată sub ”Don’t share with”.

Desigur, dacă aveți în listă anumiți oameni căror nu vreți să le distribuiți nicio actualizare, atunci îi puteți include în lista ”Restricted”. În acest fel, ei nu vor vedea conținutul vostru de pe Facebook vreodată.