16 nov. 2015 | 12:50

Domo închide toate magazinele fizice: oferă reduceri de până la 90%

ACTUALITATE
Domo închide toate magazinele fizice: oferă reduceri de până la 90%

Domo se pare că va renunța la toate magazinele sale fizice, urmând a păstra doar operațiunile online.

Domo, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața de electro-IT din România, se pare că va trece printr-o schimbare masivă în perioada următoare. După cum scriu cei de la Mediafax, compania cu afaceri de peste 600 de milioane de euro a avut parte de numeroase probleme financiare pe parcursul ultimilor ani, iar unii dintre furnizori au încetat să mai livreze produse datorită faptului că nu au fost plătiți.

În aceste condiții, Domo va renunța la toate cele 75 de magazine fizice, urmând a păstra doar operațiunile din mediul online. „Domo și-a mutat activele de pe o companie pe alta. Fosta companie care opera activitatea Domo avea probleme financiare și nu își mai plătea furnizorii. Apoi, sub noua entitate s-au făcut plăți pentru o vreme, pentru ca apoi să apară și aici probleme. Noi nu mai livrăm marfă”, a declarat un furnizor al companiei.

Unele dintre magazine deja au fost preluate de competitori, Domo organizând în prezent o campania denumită ”Dăm tot”. În cadrul acesteia, clienții pot beneficia de reduceri de până la 90% la produse precum tastaturi, protecții pentru telefoane sau mouse-uri. Multe dintre acestea au fost deja vândute complet, însă, dacă vă grăbiți, s-ar putea să mai găsiți unele oferte bune. Reducerile vor fi disponibile în perioada 13-30 noiembrie.