04 iun. 2015 | 06:23

Direct din Cartea Recordurilor, un shooter ajunge gratuit pe PS4

Gaming
Direct din Cartea Recordurilor, un shooter ajunge gratuit pe PS4

PlanetSide 2 este un nou joc intrat recent în Cartea Recordurilor care se va lansa gratuit luna aceasta în mod exclusiv pentru PlayStation 4.

Există foarte multe francize importante din care au parte de lansări anuale. Call of Duty sau Battlefield reprezintă doar două astfel de exemple. Cu toate acestea, titluri mai puţin cunoscute care, datorită unui sistem agresiv de inovaţii au reuşti să intre în Cartea Recordurilor Guiness.

PlanetSide 2 este un nou joc despre care s-ar putea să nu fi auzit foarte multe. Acesta a fost creat de Daybreak Game Company, o fostă divizie a Sony Online Entertainment, exclusiv pentru PlayStation 4 şi urmează să fie lansat până la sfârşitul acestei luni. Spre deosebire de alte titluri care nu implică nici un fel de investiţie din partea voastră, merită să aveţi în vedere că pentru PlanetSide 2 nu trebuie nici măcar să fiţi abonaţi la PlayStation Plus .

,,Din partea echipei de dezvoltare a PlanetSIde 2 am dori să vă mulţumim zecilor de mii de jucători care au participat la beta-ul închis. Datorită vouă am putut să finisăm o tonă de elemente din joc, un gest imposibil fără feedback-ul vostru valoros.” Acesta anunţ a fost făcut de Andy Sites, directorul de dezvoltarea al jocului, după finalizarea zilele trecute a unui beta început încă din lunea ianuarie a acestui an. Deşi nu dacă va fi sau nu un succes pe PS4, PlanetSide 2 va intra oricum în istorie datorită intrării în Cartea Cecordurilor pentru FPS-ul cu cei mai mulţi jucători, în număr de 1158, aflaţi simultan online într-o sesiune de gaming multplayer.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele