18 aug. 2015 | 12:00

Desigur că există o petiție pentru a aduce Samsung Galaxy Note 5 în Europa

ACTUALITATE
Desigur că există o petiție pentru a aduce Samsung Galaxy Note 5 în Europa

În cazul în care vă număraţi printre cei care speră să pună mâna un Galaxy Note 5 după evenimentul de săptămâna trecută, ar fi bine să semnaţi o petiţie.

După cum anunţam în urmă cu câteva zile, deşi Galaxy Note 5 sună foarte bine în teorie, cei de la Samsung sunt un pic mai reticenţi în ceea ce priveşte lansarea acestuia pe întregul mapamond. Ca urmare, în loc să fie oferit tuturor doritorilor, acesta va fi disponibil în câteva pieţe restrânse, cel puţin în primele câteva luni de la lansare. Printre cei care vor fi privaţi de posibilitatea achiziţiei se numără europenii.

Deşi în în SUA şi câteva ţări asiatice Galaxy Note 5 va putea fi cumpărat fără probleme, românii împreună cu membrii oricărei alte ţări europene vor putea face acelaşi lucru doar începând cu 2016. Cele câteva luni diferenţă sunt gândite să ofere o viziune mai clară asupra cererii din piaţă pentru noul aparat. Astfel, vor evita producţia de stocuri inutile pe care nu şi le doreşte nimeni.

Decizia Samsung nu a fost însă îmbrăţişată cu entuziasm de operatorii de telefonie europeni şi de retailerii care îşi doresc cu ardoare să ofere spre comercializare noul gadget. Ca urmare, Clove Technology,  un retailer din Regatul Unit a iniţiat o petiţie online cu scopul de a-i face pe cei de la Samsung să se răzgândească. ,,Ne place să credem că dacă suficient de mulţi oameni îşi demonstrează intenţia de a cumpăra Galaxy Note 5 în Anglia şi Europa i-ar face să se răzgândească. Samsung ar trebui să asculte cerinţele clienţilor când aceştia le spun cât de importantă este linia Note pentru europeni.

În teorie, dacă Samsung voia să-şi facă o opinie legată de interesul europenilor pentru Galaxy Note 5, această petiţie ar reprezenta un mod bun prin care să-şi dea seama. În orice caz, petiţia poate fi accesată online aici şi nu vă costă nimic să o semnaţi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele