24 ian. 2015 | 09:23

Descărcaţi acum noul Windows 10 Preview cu funcţii noi şi o interfaţă actualizată

ACTUALITATE
Descărcaţi acum noul Windows 10 Preview cu funcţii noi şi o interfaţă actualizată

La câteva zile după evenimentul Microsoft, sunt convins că mulţi dintre voi vă doriţi să experimentaţi noul sistem de operare ieşit din Redmond,

Mergând în continuare pe o reţetă începută în urmă cu câţiva ani, cei de la Microsoft încearcă să realizeze noul lor sistem de operare luând în calcul şi feedback-ul primit de la utilizatori. Din acest motiv, tocmai au lansat o nouă versiune de Windows 10 Technical Preview ce cuprinde un set de schimbări importante. Dacă aţi urmărit anunţurile detaliate în ultimele zile, cu siguranţă veţi fi motivaţi să vi-l instalaţi, măcar în maşină virtuală, dacă nu pe sistemul vostru principal.

Imaginile de DVD-uri în format ISO pentru cea mai nouă variantă de Windows 10 Technical Preview pot fi descărcate de pe website-ul Microsoft. Deşi s-ar putea să fie necesar să aveţi un cont Windows Insider pentru a le descărca, nu sunt convins că este cazul. Ca design, aşteptaţi-vă să profitaţi la prima mână de noua interfaţă Windows 10 cu meniul de Start modernizat. În ceea ce priveşte funcţionalitatea, aceasta este prima variantă Technical Preview ce va incorpora asistentul virtual Cortana. Sistemul de notificări – Action Center, va fi de asemenea reinventat. Deşi în timp vom vedea versiuni actualizate ale mai multor aplicaţii universale incorporate în acest SO, momentan vorbim doar de Photos. O nouă aplicaţie Xbox este de asemenea prezentă.

Cele mai importante componente absente din acest Windows 10 Technical Preview sunt browser-ul Spartan şi serviciul de . Ambele particularităţi vor fi introduse într-o versiune ce ar urma să ajungă la public în alte câteva săptămâni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele