02 iun. 2015 | 10:38

Dacă visai la un tanc precum cel din Mad Max, acum poți să îl ai [VIDEO]

ENTERTAINMENT
Dacă visai la un tanc precum cel din Mad Max, acum poți să îl ai [VIDEO]

Dacă ai văzut Mad Max: Fury Road, ești familiar cu tancul Peacemaker. Ei bine, imensul vehicul nu e o născocire a echipei de producție, ci există în realitate și este incredibil de luxos.

Ceea ce vedem în film este o versiune modificată a tancului Ripsaw, creat de Howe and Howe Technologies. Una dintre diferențe constă în faptul că versiunea reală nu are capotă. Acum, cei de la Howe and Howe au anunțat un nou vehicul, Ripsaw EV2, descris drept „un super-tanc de lux”.

Nu sunt disponibile prea multe detalii tehnice, ceea ce, într-o mare măsură, se datorează faptului că EV2 va putea fi optimizat în funcție de dorințele cumpărătorilor individuali. Deocamdată, știm că are motor diesel, este foarte puternic, iar la interior arată mai degrabă rupt din Batman decât din Mad Max, scriu cei de la Gizmag.

De asemenea, specificațiile legate de performanțe nu au fost publicate încă, dar compania susține că originalul Ripsaw este cel mai rapid vehicul din gama lui. După cum se poate observa din video, și EV2 este destul de rapid.

Dacă vrei așa ceva, trebuie să fii rapid, răbdător și bogat. Howe and Howe susține că Ripsaw EV2 va fi o ediție limitată și că prețul va depinde de optimizările dorite. În orice caz, nu va fi deloc mic.