07 mai 2015 | 16:07

Cel mai bun proiect Internet of Things este premiat cu 30.000 euro [VIDEO]

ACTUALITATE
Cel mai bun proiect Internet of Things este premiat cu 30.000 euro [VIDEO]

Despre Internet of Things ați auzit foarte multe în ultima perioadă. Majoritatea companiilor din zona IT și-au îndreptat deja atenția spre acest domeniu care va conecta obiectele ”non-inteligente” la Internet, pentru a furniza diverși parametrii care, odată încărcați într-o aplicație, pot să genereze o serie de acțiuni. Acum, cei care au abilități de programare și vor să contribuie la dezvoltarea acestui domeniu, pot participa la competiția ”Business Wall of Fame”, inițiată de grupul Deutsche Telekom.

Telekom Romania anunță că „Business Wall of Fame” se derulează în România și alte 7 ţări europene (Austria, Croația, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia și Slovacia). La competiție pot participa cei care au o soluție de tip IoT deja pe piață sau care urmează să lanseze o astfel de soluție. Proiectele înscrise în competiție trebuie să eficientizeze munca în cadrul companiilor.

Dezvoltatorii din România care îşi înscriu soluţiile Internet of Things, până la data de 25 mai 2015, pe platforma www.wallofbusiness.ro, au posibilitatea de a câștiga o campanie de promovare a soluției lor, dezvoltată de Telekom, în valoare de 30.000 de euro și de a deveni partener Telekom Romania.

Soluția câștigătoare va fi desemnată în urma voturilor comunității de business, în perioada 11 mai – 22 iunie, și a evaluării unui juriu Telekom (în această etapă participă primele 15 proiecte care au adunat cele mai multe voturi). De asemenea, compania-suporter a soluției câștigătoare, care a avut cel mai convingător argument în favoarea acesteia, va beneficia de o campanie de promovare în valoare de până la 20.000 de euro.

De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai bună soluție Internet of Things la nivel internațional, pe care Deutsche Telekom o va include în portofoliul celor 8 țări participante, aceasta având avantajul expunerii către clienții companii ai acestor state. Mai mult, va participa alături de Deutsche Telekom la un târg de profil, beneficiind de promovare în valoare de 10.000 euro.

Deutsche Telekom a realizat și un clip video amuzant pentru a promova această competiție. În video, un termostat, o cameră video și un espressor comunică între ele, cu ajutorul unei solutii Internet of Things pentru a da naștere unei povești de dragoste.

Pentru mai multe informații despre competiție, dar şi pentru înregistrarea aplicaţiilor, accesaţi www.wallofbusiness.ro.