15 apr. 2015 | 12:00

Dacă ești fanul jocurilor EA Games, nu poți rata noul Humble Bundle

ACTUALITATE
Dacă ești fanul jocurilor EA Games, nu poți rata noul Humble Bundle

Cel mai nou pachet de jocuri la super ofertă, în , sunt oferite de cei de la Electronic Arts.

La fiecare câteva luni, cei de la vă oferă o serie de jocuri atrăgătoare pe care le puteţi achiziţiona contra unei sume alese de voi arbitrar. De cele mai multe ori, respectivele sume de bani sunt împărţite între dezvoltatorii jocurilor, una sau mai multe cauze nobile şi echipa Humble Bundle. De această dată însă, se pare că nici un dolar nu va intra în visteria celor de la Electronic Arts, publisherul responsabil de titlurile pe care le puteţi vedea în captura de mai sus.

Toţi banii strânşi în urma Humble Origin Bundle 2 se vor duce către câteva acţiuni de caritate. Printre acestea se număr Girls Who Code, dedicată tinerelor femei care vor să se apuce de programare sau vor să obţină o diplomă în știinţa calculatoarelor, The V Foundation pentru căutarea unui tratament pentru cancer şi BuildOn, pentru îmbunătăţirea nivelului de trai în ţările aflate în curs de dezvoltare.

În total, jocurile pe care le puteţi achiziţiona la un preţ modic ales de voi valorează în teorie 134 de dolari. Lista include Dragon Age: Origins, Peggle, Dead Space 2, Medal of Honor Allied Assault War Chest şi Command & Conquer Generals. Dacă donaţi mai mult decât media tuturor utilizatorilor, aproximativ 5 dolari la momentul redactării acestui material, veţi mai pune mâna pe Plants vs. Zombies Garden Warfare, Dragon Age 2, Bejeweled 3 şi Mass Effect 2.

Aveţi 14 zile să profitaţi de această ofertă, iar dacă veţi investi mai mult de cinci dolari în gestul vostru caritabil, veţi mai primi în acelaşi Humbe Bundle şi alte câteva jocuri care nu au fost încă anunţate oficial.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele