24 mart. 2015 | 14:16

Cum să faci recuperarea contului Yahoo Messenger dacă l-ai șters sau ai pierdut parola

ACTUALITATE
Cum să faci recuperarea contului Yahoo Messenger dacă l-ai șters sau ai pierdut parola

Recuperarea contului Yahoo Messenger este o operațiune nu foarte complicată dar de care ai mare nevoie atunci când ți-ai șters contul dar te-ai răzgândit ulterior sau când uiți parola.

Există mai multe situații în care poți avea nevoie disperată de recuperarea contului Yahoo Messenger: de exemplu atunci când ai șters contul dar ai uitat să recuperezi anumite informații, date, adrese, și ai nevoie de reactivarea contului.

Sau o altă situație des întâlnită în care este nevoie de recuperarea contului Yahoo Messenger este când uiți complet parola după ce nu ai accesat un timp îndelungat contul. Ei bine, există o soluție pentru toate acestea.

Recuperarea contului Yahoo Messenger – în cazul în care ai șters contul

Dacă ți-ai șters contul de Yahoo Mail, însă după o perioadă lungă de timp ți-ai adus aminte că aveai acolo câteva adrese importante pe care nu ai de unde altundeva să le recuperezi, poți face recuperarea contului Yahoo Messenger.

Primul pas este să accesezi yahoo.com și apoi să încerci logarea pe mail, chiar dacă ai șters contul. Introdu cu grijă vechiul ID care acum nu mai există și parola corectă pe care o aveai setată ultima dată. Aceste date sunt vitale pentru a putea face recuperarea.

După ce ai apăsat login în adresa de mail de pe Yahoo ( atenție, nu Yahoo Messenger), îți va apărea un mesaj prin care ești informat că această adresă a fost dezactivată cu un număr de zile în urmă. Pentru a face din nou funcțională adresa de mail trebuie apeși doar butonul de recuperare.

Poate dura până la 24 de ore pentru ca recuperarea contului Yahoo messenger să se producă efectiv, însă toate datele pe care le credeai pierdute vor fi acolo.

De menționat este că dacă ai șters contul de mai mult de 12 luni nu vei mai putea face recuperarea contului Yahoo Messenger.

Recuperarea contului Yahoo Messenger – în cazul în care ai uitat parola

Mulți oameni au nevoie de recuperarea contului Yahoo Messenger după ce au uitat parola. Acest lucru se poate face relativ simplu de pe Yahoo.com.

Dacă ați uitat parola de la Yahoo, accesați acest link și introduceți mailul alternativ, dacă ați setat unul atunci când v-ați făcut contul sau numărul de telefon, care a fost necesar să îl introduceți dacă ați făcut adresa de email relativ de curând.

Ulterior veți primi fie pe mail un link unde puteți introduce o nouă parolă, fie pe telefon un cod pe care să îl introduceți mai departe pe yahoo.com pentru a putea schimba parola și a face recuperarea contului Yahoo Messenger.