07 apr. 2015 | 13:01

Cum descarci un album foto de pe Facebook

ACTUALITATE
Cum descarci un album foto de pe Facebook

Am alcătuit ghidul complet despre cum descarci un album foto de pe Facebook, pentru a nu mai downloada fiecare poza în parte.

Crezi că e un lucru banal, dar nu se găsește o metodă oficială despre cum să descarci un album foto de pe Facebook. Aparent, deși vorbim despre cea mai populară rețea socială din lume, nu există o metodă clară despre cum să descarci un album foto de pe Facebook.

Cu toate astea, utilizatorii de internet și de social media au găsit cel puțin o metodă foarte simplă care să îți placă și ție și pe care să o folosești atunci când te gândești cum să descarci un album foto de pe Facebook.

Cum descarci un album foto de pe Facebook – metoda cea mai simplă

Poți afla cum descarci un album foto de pe Facebook prin cea mai simplă metodă dacă folosești browserul Chrome de la Google. Din fericire foarte mulți oameni folosesc acest browser deci există o mare probabilitate să te găsești printre ei.

Dacă nu, poți să îl încerci acum. Găsești la downloadat gratuit broserul Google Chrome AICI.

După ce ai downloadat și instalat Google Chrome va fi nevoie să instalezi o anumită extensie, la fel cum folosesc toate celelalte browsere pentru a face diferite operațiuni de care ai nevoie.

Atenție însă, nu downloada orice extensie pentru Chrome sau pentru alte browsere pentru că ele sunt de multe ori făcute chiar de către utilizatori și astfel ai putea să te trezești cu viruși.

În orice caz, după ce ai instalat Chrome, extensia care te învață cum să descarci un album foto de pe Facebook trebuie instalată de AICI.

Cum descarci un album foto de pe Facebook – ce trebuie să faci

După ce ai instalat aplicația care îți arată cum să descarci un album foto de pe Facebook s-ar putea în unele cazuri să restartezi Chrome. După ce ai făcut și această operațiune nu îți rămâne decât să intri pe Facebook, să mergi într-unul dintre albumele tale și vei vedea în stânga sus un buton pe care scrie Download Album.

După ce apeși pe acel buton, vei fi redirecționat către site-ul PhotoLive unde va trebui să aștepți câteva secunde după care vei putea să downloadezi în format ZIP albumul complet.

După ce ai downloadat albumul, dezarhivezi documentele și vei avea în calculatorul tău albumul foto dorit.