21 mart. 2015 | 12:05

Cum arată noul Mortal Kombat X pe mobile [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum arată noul Mortal Kombat X pe mobile [VIDEO]

După o serie de trailere lansate pentru iminentul , vedem în sfârşit cum va arăta noul joc de lupte pe dispozitive mobile cu Android şi iOS.

În luna aprilie a acestui an, dacă nu vor mai exista alte amânări, ar trebui să putem pune mâna pe noul Mortal Kombat X pentru PC şi console next-gen. Pentru a nu neglija numărul foarte mare de gameri pe mobile, dezvoltatorul din spatele acestui titlu a anunţat recent şi . În mod evident, aceasta din urmă nu va aduce pe iPhone grafica de pe PlayStation 4, dar rezultatul final este surprinzător de atrăgător.

După cum se poate observa în trailerul de mai jos, creatorii au încercat să optimizeze destul de multe gameplay-ul pentru ecrane sensibile la atingere. Ca urmare, pe lângă controalele clasice, va trebui să fiţi foarte rapizi în a efectua diverse gesturi pe display cu degetele cu scopul de a maximiza efectele unor lovituri. Astfel, diverse swipe-uri sau atingeri sincronizate cu două degete pot avea efecte dezastruoase pentru inamic.

Clipul de mai jos a fost imortalizat de cei de la Droid Gamers zilele trecute în cadrul conferinţei GDC. Rezultatul final este un joc destul de agresiv, dar incitant şi rapid, exact cum ar trebui să fie un Mortal Kombat. Lansarea oficială a versiunii de iOS şi Android de Mortal Kombat X va avea loc pe 14 aprilie la un preţ încă necunoscut, în aceeaşi zi cu lansarea versiunii pentru PC, PS4 şi Xbox One.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele