06 mai 2015 | 05:46

Cum a ajuns Apple Watch să fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum a ajuns Apple Watch să fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

În urma unor teste obiective foarte elaborate, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia că versiunea de oţel a este cel mai bun smartwatch.

Există trei versiuni ale ceasului inteligent creat de Apple. În ordinea preţurilor, este vorba de Apple Watch Sport, Apple Watch şi Apple Watch Edition. După ce au testat majoritatea smartwatch-urilor de pe piaţă într-un mod foarte complex şi comparabil, cei de la au ajuns la o concluzie fără echivoc, Apple Watch este cel mai bun astfel de gadget disponibil acum pe piaţă.

În contextul în care review-urile pentru creaţia Apple au fost împărţite până la această oră, un astfel de test obiectiv s-ar putea să reprezinte cel mai solid criteriu de achiziţie. Pentru a-şi justifica decizia, cei de la Consumer Reports au luat în calcul atât factori practici, precum rezistenţa la zgârieturi, cât şi elemente mai delicate, precum precizia pedometrului din interior la măsurat paşi. Monitorul cardiac incorporat pe spatele ceasului a fost comparat cu un dispozitiv dedicat pentru măsurarea ritmului cardiac. Vizibilitatea display-ului de la Apple Watch în soare puternic şi în întuneric a fost de asemenea analizată.

În mod evident, au fost câteva dispozitive cu Android Wear care, în anumite teste, au obţinut un scor peste Apple Watch. Per ansamblu însă, cele mai multe plusuri le-a deţinut versiunea de oţel inoxidabil a Apple Watch, motiv pentru care a obţinut şi titlul de cel mai bun smartwatch. Asta nu înseamnă însă că subit nu veţi mai fi interesaţi de un Pebble, Galaxy Gear sau LG Urbane R. Reprezintă în schimb un argument puternic data viitoare când încercaţi să justificaţi investiţia fabuloasă într-un ceas inteligent ieşit din Cupertino.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele