01 dec. 2015 | 07:17

Cu Snapchat, faceți un bine de Ziua Internațională anti-SIDA

ACTUALITATE
Cu Snapchat, faceți un bine de Ziua Internațională anti-SIDA

Astăzi, 1 decembrie, este Ziua Internațională anti-SIDA, iar printr-un parteneriat între Snapchat și RED puteți și voi să ajutați persoanele bolnave.

Organizația nonprofit RED este recunoscută deja la nivel internațional prin intermediul numărului foarte mare de activități pe care le organizează și prin parteneriatele pe care le-a încheiat cu diverse companii. Din acest motiv, există căști Beats By Dre RED edition, iar în urmă cu câțiva ani puteați cumpără un iPod RED. Tot în anii trecuți, RED a colabora cu Vine, Twitter sau Foursquare pentru a facilita strângerea de fonduri.

De această dată, utilizatorii de Snapchat pot face foarte ușor un bine comunității bolnavilor de SIDA aplicând niște filtre imaginilor trimise prin Snapchat. Este vorba de câteva filtre care vor fi active in-app doar pe o perioadă de 24 de ore. De fiecare dacă când veți aplica unui dintre filtrele World AIDS Day in-app, Fundația Bill și Melinda Gates va dona 3 dolari la organizația RED. Prin acest efort filantropic, fundația Bill și Melinda Gates au promis să doneze un maxim de 3 milioane de dolari, în funcție de gesturile internauților utilizatori de Snapchat.

Lucrurile bune nu se încheie însă aici. Dacă nu folosiți Snapchat, dar vreți să faceți un gest nobil cu ocazia Zilei Internaționale anti-SIDA, partajați un clip RED de pe YouTube cu Jimmy Kimmel, Scarlet Johansson sau Barry Manillow pe rețeaua voastră socială preferată și fundația RED va dona 3 dolari în numele vostru. Limita superioadă în acest caz va fi de 1 milion de dolari donați de RED.

Cu speranța că se vor îngrămădi cât mai mulți să ajute, sperăm că cele 4 milioane de dolari se vor epuiza rapid astăzi. În orice caz, mai există multe concursuri și activități menite să vă stimuleze să faceți un bine la această adresă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele