25 mart. 2015 | 05:37

Cu aplicaţia On This Day, Facebook îţi aduce aminte ce ai făcut vara trecută

ACTUALITATE
Cu aplicaţia On This Day, Facebook îţi aduce aminte ce ai făcut vara trecută

Încă una dintre funcţiile care vor avea cel mai probabil viaţă lungă pe Facebook poartă numele de On This Day şi a început să fie propagată pe desktop şi mobile.

Nu trec nici câteva săptămâni şi cei de la Facebook experimentează introducerea de noi funcţii în reţeaua socială. Unele dintre ele sunt originale şi interesante, iar altele sunt inspirate într-un mod destul de evident din aplicaţii şi servicii existente. Am văzut această reţetă aplicată în cazul Poke!, ca o alternativă la Snapchat, iar acum o vedem prin On This Day, o clonă de Timehop.

Timehop este un serviciu online care vă arată ce aţi făcut anul trecut pe vremea asta prin intermediul postărilor realizate pe diverse reţele sociale. Ideea este incredibil de simplă şi funcţionează şi în tandem cu Facebook, nu doar Twitter sau Foursquare. Cu toate acestea, pentru că Timehop a devenit din ce în ce mai popular, Zuckerberg şi compania s-au gândit să-l reinventeze prin intermediul On This Day – În această zi.

După cum îi spune şi numele, această aplicaţie vă ajută să vedeţi ce aţi făcut în aceeaşi zi în urmă cu unul sau mai mulţi ani. Pe acest sistem, puteţi vedea unde aţi dat check-in acum patru ani sau ce fotografii aţi făcut cu familia anul trecut. Pentru a nu da peste postări neplăcute, conţinutul de pe pagina On This Day poate fi cu uşurinţă filtrat sau modificat.

Pentru a accesa rapid On This Day accesaţi Facebook.com/onthisday. Dacă serviciul nu este încă disponibil, aşteptaţi câteva zile sau câteva săptămâni şi ar trebui să apară atât pe mobil, cât şi în varianta web.

 

facebook on this day

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele