15 apr. 2015 | 09:37

Cinci componente și gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming

FEATURE
Cinci componente și gadgeturi care te trimit la cel mai tare eveniment de gaming

Dreamhack Bucharest 2015, cel mai mare eveniment de gaming din România, va avea loc între 24-26 aprilie. Dacă ești gamer, sau dacă îți place spectacolul, Likeit și HyperX te trimit la eveniment. 

Likeit, unul dintre cele mai importante magazine online de IT, desfășoară, în parteneriat cu brandul HyperX, o promoție specială(http://www.likeit.ro/kingston-hyperx/) pentru împătimiții de jocuri.

Timp de trei zile, Bucureștiul va fi punctul de întâlnire pentru cei mai buni jucători profesioniști de Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone și Minecraft. Dacă vrei să fii în toiul acțiunii, tot ce trebuie să faci este să achiziționezi, până la data de 23 aprilie, orice produs HyperX din oferta Likeit și primești automat abonament pentru toate cele trei zile de Dreamhack.

Noi am aruncat un ochi peste ”portofoliul” de produse HyperX și am ales câteva gadgeturi și componente care nu ar trebui să lipsească din arsenalul unui gamer adevărat.

Memorie RAM HX421C14FB/8

În carcasa fioroasă a oricărui sistem performant de gaming se află multă memorie RAM. Cât de multă? Câtă încape. Vă sfătuim să începeți cu cei 8GB de DDR4 oferiți de Likeit împreună cu HyperX. Memoria RAM HX421C14FB are o frecvență de 2133 mHz, exact ce trebuie pentru un framerate fără cusur. Găsiți memoria RAM Hyper X AICI.

hyper x

SSD HyperX 3K 256GB

Nu numai memoria RAM influențează performanțele unui sistem de gaming. Spațiul de stocare e foarte important, iar dacă încă folosiți o memorie de tip HDD, e cazul să faceți un upgrade. Un SSD micșorează timpii de pornire, de încărcare și dau un plus de viteză computerului. SSD-ul HyperX 3K oferă 256GB pe care să instalați tot ce aveți nevoie, are o interfață SATA 3 și îl puteți lua de AICI.

likeit hyperx dreamhack

Memorie USB Kingston HyperX 64GB

Un stick USB de încredere poate scăpa un gamer de situațiile nefericite. De exemplu, dacă e nevoie să-ți formatezi PC-ul, e bine să ai un stick USB pe care să îți încarci rapid salvările de la jocuri. Modelul de mai jos este rapid și are 64GB spațiu. Îl puteți cumpăra de AICI.

likeit dreamhack hyper x 1

Memorie USB DTHXP30/1TB

Cei care vor să ducă lucrurile la un cu totul al nivel pot opta pentru acest stick de 1TB. E umitor cum un gadget atât de mic poate acomoda întreaga ta colecție de jocuri, în caz că ești genul care își face copii de rezervă la titlurile preferate. E costisitor, dar dacă ești gamer înrăit, merită să-l ai la tine. Îl poți cumpăra de AICI.

likeit hyper x dreamhack

Căști HyperX Cloud Gaming KHX-H3CL/WR

Sunetul este foarte important pentru o sesiune de gaming desăvârșită. Muzica de fundal și efectele sonore pot, uneori, să conteze mai mult decât elementele grafice. Cu căștile HyperX Cloud Gaming KHX-H3CL/WR auzi toate mișcările inamicilor și te înspăimânți de scârțâitul ușilor în jocurile horror. Sunt ușoare și foarte comode, se conectează la PC sau console prin cablu și le puteți cumpăra de AICI.

likeit dreamhack hyperx