30 nov. 2015 | 12:28

Chinezii pregătesc următorul telefon de top pentru piața din Europa

ACTUALITATE
Chinezii pregătesc următorul telefon de top pentru piața din Europa

Cei de la Oppo par a pregăti o versiune îmbunătățită a modelului R7s, disponibil în Europa.

Conform unor noi informații, Oppo ar putea lansa în perioada următoare o versiune îmbunătățită a modelului R7s, care a fost deja lansat în Europa în urmă cu ceva vreme. După ne amintesc cei de la Phonearena, telefonul beneficia de un ecran de 5,5 inci, care suporta o rezoluția Full HD. Din punct de vedere al specificațiilor, însă, aveam de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 615, care funcționa alături de 4GB RAM.

Oppo R7s collage

În ceea ce privește noul model, acesta ar putea fi denumit Oppo R7s Plus. Deși compania din China a fost printre primele care a făcut pasul către ecranele QHD, și noul dispozitiv se pare că va avea un ecran Full HD, dar de data aceasta cu o diagonală de 6 inci. În ceea ce privește procesorul și cantitatea de RAM, sunt șanse mari ca Oppo să nu schimbe nimic față de versiune precedentă, însă există unele zvonuri care susțin că s-ar putea apela la un procesor MediaTek MT6795.

[related]

Acumulatorul ar putea avea, de asemenea, o capacitate mai mare, de 4.100 mAh. Cel mai probabil, Oppo va alege să includă aceiași senzori de 13 și 8 megapixeli, alături de tehnologia VOOC pentru o reîncărcare rapidă. Prețul viitorului dispozitiv ar urma să fie de 3.299 yuani, echivalentul a 517 dolari.