04 iun. 2015 | 13:31

Chinezii de la Gionee confirmă cele mai așteptate dotări ale Elife E8 și Marathon M5

ACTUALITATE
Chinezii de la Gionee confirmă cele mai așteptate dotări ale Elife E8 și Marathon M5

Chinezii de la Gionee vor lansa luna această două telefoane: Elife E8 și Marathon M5. Cel din urmă va fi foarte bun pentru fotografii, cel de-al doilea are toate șansele să ofere o autonomie incredibilă, dar nu datorită vreunei tehnologii inovatoare a bateriei.

Dacă vrei autonomie, cu actualele telefoane, cel mai curând îți iei o baterie externă ca să încarci rapid sau o baterie suplimentară, dacă ai acces la cea de pe telefon. Altfel, sunt doar câteva telefoane cu acumulatori de o capacitate mai mare, cum ar fi Motorola Moto Maxx cu 3.900 mAh, sau alte telefoane din China cu o capacitate mai mare, cum e Elephone P8000 cu 4.200 mAh.

Gionee însă are un alt plan pentru Marathon M5. Așa cum Innos D6000 are două baterii, una internă de 2.480 mAh și una suplimentară de 3.520 mAh, chinezii s-au gândit pentru M5 să bage două în același dispozitiv. Astfel, acesta va fi echipat cu doi acumulatori a câte 3.010 mAh care ar trebui să asigure o autonomie de patru zile. Va avea o grosime de 8,5mm și o greutate de 213 grame, dar dacă ceea ce dorești este să stai cât mai mult departe de priză e un preț mic.

Cât despre Gionee Elife E8, pentru acesta a fost confirmată camera foto de 23 megapixeli, care poate face poze la o rezoluție de maximum 100 megapixeli prin unirea mai multor imagini într-una singură. Mai mult, va avea un ecran de 6 inci la rezoluție QuadHD, procesorul va fi un octa-core la 2GHz, cel mai probabil de la MediaTek, iar memoria RAM va fi de 3GB și spațiul de stocare va fi de 32GB, scrie GSMArena. Pe smartphone ar putea fi prezent și un scanner de amprente, care va securiza plata cu telefonul prin Gionee Wallet.

Vom avea confirmarea tuturor acestor detalii pe 10 iunie.

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele