06 ian. 2015 | 17:30

CES 2015 – All-in-one de la Lenovo: C40 şi C50 arată şi se comportă foarte bine

ACTUALITATE
CES 2015 - All-in-one de la Lenovo: C40 şi C50 arată şi se comportă foarte bine

Pentru cei care ţin morţiş să-şi achiziţioneze un sistem desktop pentru munca la birou, noile all-in-one C40 şi C50 de la ar putea fi soluţia perfectă.

Într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi ne-am obişnuit să lucrăm pe laptopuri, chiar dacă este vorba de muncă în deplasare sau la birou, cei de la Lenovo speră să ne atragă cu noi modele de . Acestea poartă numele de Lenovo C40 şi Lenovo C50.

Ideale dacă aveţi nevoie de un display generos şi mult spaţiu pe birou, aceste PC-uri din seria C a celor de la Lenovo ar trebui să înlocuiască fără probleme, din punct de vedere al performanţei, desktop-urile de două sau trei ori mai voluminoase. Atât C40, cât şi C50 vor fi construite în jurul unui panou Full HD IPS cu un design fără ramă evidentă. Configuraţia internă va include implicit cele mai noi procesoare Intel Core i5 şi GPU-uri NVIDIA GeForce, dar, în funcţie de buget, puteţi face un upgrade până la un Intel Core i7 şi, eventual, un display sensibil la atingere capabil să distingă până la 10 degete.

Lenovo-C40-4

Fiecare astfel de sistem va integra difuzoare stereo, un DVD writer şi conectivitate WiFi, iar sistemul de operare preinstalat va fi Windows 8.1. Ca un mic detaliu, merită să aveţi în vedere că va fi livrat împreună cu o tastatură AccuType şi un mouse. Marea diferenţă între C40 şi C50 ţine de diagonala ecranului. Modelul mai mic se va rezuma la 21,5 inci, în timp ce fratele său mai mare va face saltul până la 23 de inci.

Ca preţuri de start, începând cu luna martie a acestui an veţi putea pune mâna pe un all-in-one Lenovo C40 la 430 de dolari sau un Lenovo C50 la 730 de dolari. În funcţie de afinităţile voastre la capitolul design, orice configuraţie va fi disponibilă într-o carcasă albă sau negră.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele