05 ian. 2015 | 08:12

CES 2015 – LG G Flex 2 va fi echipat cu cel mai bun procesor mobil

ACTUALITATE
CES 2015 - LG G Flex 2 va fi echipat cu cel mai bun procesor mobil

După lungi speculaţii pe marginea unui nou smartphone cu ecran curbat, este aproape sigur că se va lansa în următoarele zile la CES 2015.

LG-G-Flex-2-with-curved-screen-will-be-announced-CES-2015

Panoul de mai jos a fost imortalizat de cei de la The Verge. Acesta a fost văzut printre standurile de la CES 2015, târgul de tehnologie ce va avea loc în Las Vegas zilele următoare, între 6 şi 9 ianuarie. După cum se poate observa, este o referinţă clară la un urmaş pentru LG G Flex, cel mai popular smartphone cu ecran curbat lansat anul trecut. Cu numele de LG G Flex 2, la această oră nu avem prea multe informaţii legate de specificaţiile hardware ale gadgetului.

Ştim, totuşi, în urma unei aluzii a celor de la Qualcomm, că ar putea fi primul terminal ce va ajunge pe piaţă cu un procesor Snapdragon 810. Pe lângă procesorul pe 64 de biţi, se bănuieşte că pe partea de comunicaţii phabletul celor de la LG va fi compatibil cu standardul LTE-A şi va avea capacitatea de a agrega viteza a trei benzi LTE pentru o performanţă similară cu a unei anunţată în urmă cu câteva zile în Coreea de Sud.

În timp ce primul LG G Flex era construit în jurul unui panou curbat de 6 inci cu o rezoluţie nativă 720p, nu ar fi greşit să credem că a doua generaţie va micşora respectiva diagonală până la 5 sau 5,5 inci, crescând în acelaşi timp rezoluţia ecranului folosit până la full HD 1080p.

Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a noului telefon, ar fi de preferat să priviţi cu o anumită reticenţă aceste zvonuri şi să mai aveţi un pic de răbdare.

LG G Flex 2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele