22 iun. 2015 | 05:59

Cele mai subţiri televizoare 4K au fost anunţate de Sony şi nu sunt ieftine

ACTUALITATE
Cele mai subţiri televizoare 4K au fost anunţate de Sony şi nu sunt ieftine

Sony tocmai şi-a anunţat preţurile oficiale pentru pentru Cel puţin momentan, acestea sunt cele mai subţiri televizoare 4K.

Dacă vă gândeaţi de mult timp să faceţi un upgrade la un televizor, cei de la Sony s-ar putea să vă ofere cel mai solid motiv din ultimii ani. Deşi există în continuare o criză de conţinut video Ultra HD, s-ar putea ca acum să se justifice o investiţie semnificativă într-un nou TV, mai ales dacă este vorba de unul dintre cele mai subţiri televizoare 4K de pe piaţă.

Noile modele, anunţate pentru prima oară la începutul anului la CES 2015, poartă numele de X900C şi X910C, iar în funcţie de bugetul pe care îl aveţi la dispoziţie, pot fi achiziţionate într-o varietate foarte mare de diagonale. Disponibil de luna viitoare, cel mai ,,accesibil” model este de 55 de inci în diagonală, are o grosime de doar 4,8 milimetri şi un preţ de 2500 de dolari. Saltul până la diagonala de 65 de inci vă va costa 1500 de dolari în plus. Pentru cei cu sufragerii de palat, există Din păcate, acesta din urmă nu va fi lansat decât în două sau trei luni la un preţ de 5500 de dolari.

Merită să aveţi în vedere că toate cele trei modele anunţate astăzi de cei de la Sony vor avea specificaţii identice. Singura diferenţă este diagonala panoului folosit la producţie. Toate vor fi construite în jurul unui ecran Triluminos, vor rula cea mai recentă versiune de Android TV, iar procesorul proprietar X1 va fi creierul întregii afaceri. Dacă vreţi să impresionaţi musafirii, aceasta ar putea fi cea mai bună soluţie. Dacă vreţi un televizor 4K Ultra HD care arată foarte bine, există şi variante mai ieftine.

sony

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele