30 mai 2015 | 12:00

Cele mai bune și populare jocuri pentru iPhone

ACTUALITATE
Cele mai bune și populare jocuri pentru iPhone

Am selectat cele mai bune jocuri pentru iPhone pe care poți să le joci gratuit și care nu trebuie să îți lipsească din telefon, pentru momentele în care vrei să faci timpul să treacă mai repede și mai ușor.

Cele mai bune jocuri pentru iPhone nu ar trebui să lipsească din telefonul niciunui posesor de astfel de telefon. Cu toate că cele mai multe jocuri sunt cu plată, am făcut o listă întreagă de jocuri foarte interesante pe care le puteți juca și gratuit.

Alegeți voi care dintre cele mai bune jocuri pentru iPhone selectate de noi merită să îl jucați, să îl păstrați în telefon și să îl mai jucați și cu alte ocazii.

Cele mai bune jocuri pentru iPhone – Asphalt 8 Airborne

Asphalt 8 Airborne este unul dintre cele mai bune jocuri pentru iPhone și printre cele mai populare. Jocul este produs de Gameloft și este asemănător cu cele din jocurile anterioare seriei.

În joc există foarte multe rampe de lansare pentru salturi aeriene și săriturile cu mașina primesc puncte în funcție de timpul petrecut în aer. Campania single player are 7 sezoane, fiecare putând fi deblocat prin strângere, gratuit.

Puteți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri pentru iphone Asphalt 8 Airborne

Jocuri populare pentru iPhone – Bejeweled Blitz

Bejeweleed Blitz este un joc foarte simplu, dar acest lucru nu îl împiedică să fie printre cele mai bune jocuri pentru iPhone. În cadrul jocului trebuie să faci combinații de câte trei sau mai multe nestemate de același fel pentru a elibera întregul câmp de joc.

Pe cât e de simplu jocul, pe atât de repede dă dependență.

Poți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri pentru iphone Bejeweled Blitz

Flappy Golf, un joc inspirat de Flappy Bird

Flappy Golf este, după cum îi spune și numele, un joc de golf care îți pune însă mai multe probleme. Terenul de joacă nu este tocmai unul tradițional, așa că trebuie să te folosești de tot felul de rotițe și munți care îți apar în cale pentru a trimite mingea de golf către gaură.

Poți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri pentru iphone Flappy Golf

Cele mai bune jocuri pentru iPhone – Real Racing 3

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru iPhone este Real Racing 3, un joc cu mașini de curse extrem de popular, care nu este tocmai nou, însă noua lui variantă are mai multe trasee disponibile și mai multe mașini.

Puteți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri pentru iphone Real Racing 3

Solitaire Blitz Treasure pentru distracție ca pe vremuri

Jocurile de cărți sunt îndrăgite de către posesorii de iPhone, așa că printre cele mai bune jocuri pentru iPhone și-a făcut loc și o variantă a învechitului Solitaire, probabil cel mai folosit joc la plictiseală.

Descărcați acest joc de AICI.

cele mai bune jocuri pentru iphone Solitaire Blitz Treasure

Cele mai bune jocuri pentru iPhone – Zen Pinball

Toți cunoaștem jocul de Pinball. Acum el are o variantă foarte populară și pentru iPhone. Zen Pinball are o mulțime de mese pe care poți juca, mai mult sau mai puțin dificile, iar cea mai nouă variantă a jocului include și Star Wars Pinball, Star Wars Rebels Table.

Puteți descărca jocul de AICI.

cele mai bune jocuri pentru iphone Zen Pinball

Dacă vreți și alte jocuri pentru iPhone, le găsiți AICI.