30 mart. 2015 | 15:18

Cele mai bune produse cu preț redus la eMAG

FEATURE
Cele mai bune produse cu preț redus la eMAG

eMAG are un pachet întreg de reduceri de care să profiți. A adunat produsele în campania Stock Busters, iar Playtech îți prezintă cele mai bune dispozitive la reducere.

Stock Busters la eMAG a început pe 16 martie și se va încheia mâine, 31 martie. În oferta magazinului încă mai puteți găsi numeroase produse la preț redus, iar în acest articol vom menționa cele mai bune opt dispozitive pe care le-am găsit în trei categorii diferite: telefoane, tablete și televizoare. Pentru a vizualiza întreaga gamă, puteți accesa acest link.

Telefoane la reducere în oferta eMAG

Lenovo S860 are un procesor Mediatek quad-core de 1,3 GHz şi 2GB de RAM. Carcasa unibody ascunde un acumulator de 4.000 mAh prevăzut cu tehnologie OTG care permite încărcarea altor dispozitive digitale printr-un cablu USB. Camerele foto sunt de 8, respectiv 1,2MP. Telefonul poate fi cumpărat la un preț bun de aici.

lenovo s860 reduceri emag stock busters

Apple iPhone 5c nu este cel mai performant telefon al companiei, dar este capabil de performanțe foarte bune. Este dotat cu procesorul Apple A6, are 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. iPhone 5C are o cameră foto de 8 megapixeli pe spate alături de cea de pe față de 1,2 megapixeli. Îl găsiți la un preț avantajos aici.

stock busters iphone 5c

Samsung Galaxy S3 Neo este ideal pentru cei care își doresc un telefon dual-SIM accesibil cu performanțe decente. Lista de specificații include un procesor quad-core de 1,4 GHz, 1,5GB RAM și 16GB capacitate de stocare. Ecranul are o rezoluție HD, iar camera foto de 8 megapixeli de pe față este completată de una de 1,9 megapixeli pe spate. Îl puteți cumpăra la ofertă de aici.

stock busters galaxy s3 neo

Tablete la reducere disponibile la eMAG

Samsung Galaxy Tab 3 Lite este o tabletă la un preț foarte mic. Are ecran de 7 inci la rezoluție 1.024 x 600 pixeli, memoria RAM este de 1GB și spațiul de stocare de 8GB. Are și o cameră de doi megapixeli, iar bateria este de 3.600 mAh. Poate fi găsită la un preț avantajos aici.

samsung galaxy tab3

Allview Viva H8+ este una dintre cele mai interesante tablete ale companiei românești. Dispozitivul este dotat cu un ecran HD de 8 inci care ascunde un procesor quad-core de 1,3 GHz, 1GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 16GB. Aceasta dispune, de asemenea, de conectivitate 3G și de o cameră foto principală de 5 megapixeli alături de una secundară de 2 megapixeli. Allview Viva H8+ are o baterie de 4.000 mAh și poate fi cumpărată la un preț avantajos de aici.

allview tableta

Samsung Galaxy Tab Pro T900 este una dintre cele mai bune tablete la reducere. Oferă un ecran de 12,2 inci la rezoluție QHD, are 3GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB. Camera foto principală are 8 megapixeli și bateria este de 9.500 mAh, iar procesorul este cu opt nuclee. O puteți achiziționa la ofertă de aici.

stock busters tab pro

Televizoare la eMAG și la reducere

Samsung 40H6240 Smart 3D LED beneficiază de una dintre cele mai bune oferte la acest moment pe eMAG. Acesta are o diagonală de de 101 de centimetri și o rezoluție Full HD. Televizorul are și un design elegant, cu o grosime de 63,1 milimetri, și, la doar 9 kilograme, este foarte ușor. La capitolul conectivitate, avem de-a face acum cu patru porturi HDMI și 3 porturi USB 2.0. Acest televizor poate fi găsit la un preț foarte bun aici.

stock busters tv samsung

Philips 48PFS6909 Smart TV 3D LED are avantajul unui raport calitate preț foarte bun. Din punct de vedere al specificațiilor, avem parte aici de un ecran de 122 de centimetri cu o rezoluție Full HD. Televizorul, la cele 14,3 kilograme, este destul de greu, dar beneficiază de 4 porturi HDMI și 2 porturi USB. Cei care sunt interesați de acest model îl pot cumpăra la preț redus de aici.

stock busters philips tv