28 feb. 2015 | 09:31

Cele mai bune monitoare pentru gaming

FEATURE
Cele mai bune monitoare pentru gaming

Fanii adevărați au nevoie de cele mai bune monitoare pentru gaming, tocmai de asta am realizat un top al celor mai avantajoase și mai performante monitoare.

Dacă ești gamer adevărat, ai nevoie de un monitor cât mai mare dar și care să nu îți pună probleme din punct de vedere al conectivității. Trebuie să fie un monitor care să sincronizeze rata de refresh a display-ului cu cea a plăcii video și să aibă și un preț rezonabil.

În continuare ai o listă cu câteva dintre cele mai bune monitoare pentru gaming, atât din punct de vedere al prețului cât și al performanței.

Cele mai bune monitoare pentru gaming: Monitor VS278H LED Asus

Monitorul VS278H LED de la Asus are o diagonală de 27 de inch, WIDE, FULLHD, VGA. Înbunătățește dinamic contrastul afișajului prin ajustarea luminozității, al fundalului pentur a obține cel mai întunecat negru și cel mai deschis alb. Tehnologia exclusivistă Splendid Video Intelligence optimizează performanțele video și fidelitatea imaginilor.

Toate detaliile tehnice și prețul AICI

cele mai bune monitoare pentru gaming 1

LED Philips 284E5QHAD

Monitorul de la Philips are o diagonală de 28 de inch MVA, Full HD, 2 conectori GMDI. Are un afișaj atractiv de la Philips cu ramă extrem de îngustă și ecran AHIPS vă oferă imagini excelente. Acest ecran LCD Full HD are o rezoluție panoramică de 1920 x 1080 p. Ecranul este compatibil cu tehnologiile curente, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD și Blu-Ray.

Toate detaliile le găsiți AICI.

cele mai bune monitoare pentru gaming 2

Cele mai bune monitoare pentru gaming: Acer G277HLBID

Monitorul de la Acer are 27 inch diagonală și are un preț foarte accesibil. Este Full HD, HDMI, VGA, DVI. Monitorul de la Acer folosește tehnologia Acer Blue Light Filter care reduce intensitatea luminii albastre, diminuând impactul folosirii îndelungate a monitorului, așa cum se întamplă la gaming.

Vezi AICI mai multe amănunte.

cele mai bune monitoare pentru gaming 3

AOC M2870VQ

Producătorul AOC este renumit pentru că produce printre cele mai bune monitoare pentru gaming. Modelul acesta are un design suplu și o ramă îngustă, perfect pentru economia spațiului de birou. Monitorul are un constrast 50.000.000 la 1 și un timp de răspuns de 5ms. Monitorul de la AOC are o diagonală de 28 de inch și este Full HD.

Găsești întreaga ofertă AICI.

cele mai bune monitoare pentru gaming 4

Cele mai bune monitoare pentru gaming: Acer CB280HK

Seria de monitoare Acer CB0 aduc calitatea imaginilor de rezoluție UHD, QWHD și FHD. Acest monitor este unul dintre cele mai bune monitoare pentru gaming, având 28 de inch diagonală, Full HD, beneficiază de tehnologia ComfyView Display care reduce reflexia luminii din alte surse.

Întreaga ofertă AICI.

cele mai bune monitoare pentru gaming 5

BenQ GL2760H

Este unul dintre cele mai bune monitoare pentru gaming privind raportul preț/calitate. Ecranul are o diagonală de 27 de inch, Full HD, DVI, HDMI. Ecranul monitorului este un tip nou care poate elimina pâlpâirile la toate nivelurile de strălucire. Este complet compatibil cu Windows 8, iar timpul de răspuns este de 2ms GTG.

Găsiți AICI întreaga ofertă.

cele mai bune monitoare pentru gaming 6