12 apr. 2015 | 10:57

Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt însoțite de specificații ciudate

ACTUALITATE
Cele mai bune imagini cu LG G4 sunt însoțite de specificații ciudate

Nu mai este mult până când LG G4 va fi anunțat oficial. Pe lângă detaliile oficiale pe care sud-coreenii de la LG le-au dat până acum, au fost ”scăpate” pe internet informații și fotografii din diverse surse.

Imaginile de mai jos ne arată LG G4 în toată splendoarea lui și au fost publicate pe un microsite al companiei sud-coreene. Totuși, ele au fost însoțite de o serie de specificații cel puțin ciudate, care nu corespund cu detaliile pe care le știam deja despre viitorul vârf de gamă.

LG a anunțat, printr-o serie de teasere, că LG G4 va avea o cameră foto de 16MP și diafragmă f1.8, însă, potrivit TechnoBuffalo, pe microsite-ul LG (care a fost închis între timp), scria că smartphone-ul va avea o cameră de 13MP și că va rula Android 4.4. Asta nu înseamnă neapărat că imaginile nu sunt reale, ci este posibil ca specificațiile folosite să fie provizorii.

LG G4 va fi lansat oficial pe 28 aprilie și, cel mai probabil, va veni cu 4GB memorie RAM, un procesor Snapdragon 810 (sau 811), ecran QHD și cameră foto de 16MP.