08 iul. 2015 | 13:33

Cel mai îndrăgit câine face 65 de ani și ajunge pe consola ta în toamna asta

Gaming
Cel mai îndrăgit câine face 65 de ani și ajunge pe consola ta în toamna asta

Activision Publishing și Peanuts Worldwide anunță lansarea unui joc PEANUTS inspirat după The Peanuts Movie, un film ce va fi disponibil în această toamnă din partea 20th Century Fox și Blue Sky Studios.

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure este un side-scroller ce readuce în prim plan șarmul și personajele din clasicele benzi desenate ale lui Charles M. Schulz, a căror aniversare de 65 de ani o sărbătorim în 2015.

În The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure Snoopy explorează lumile fantastice ale propriei imaginații cu scopul de a-i găsi pe Charlie Brown și prietenii săi, în ceea ce pare a fi un complex joc de-a v-ați ascunselea.

Pe măsură ce le ia urma, Snoopy va dobândi costume noi (pe baza multiplelor fantezii ale lui) care îi conferă abilități cu ajutorul cărora va depăși obstacole sau va putea chiar zbura.

Din junglă în Paris și pe Lună, fiecare locație este realizată folosind stilul artistic prezent în film, aducând la viață toate detaliile din aventurile pe care Snoopy le visează cu ochii deschiși. Vocile care dau viață personajelor din film sunt, de asemenea, prezente și în joc.

[related]

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure este un joc pentru toate vârstele, cu un control simplu și multe surprize care apar pe parcurs. Un al doilea jucător se poate alătura lui Snoopy sub forma asistentului acestuia, Woodstock, care distrage atenția altor creaturi, deschide noi căi de acces și localizează obiecte de colecționat.

The Peanuts Movie: Snoopy’s Grand Adventure va fi disponibil pe data de 6 noiembrie pentru PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U și Nintendo 3DS. Trailerul jocului va fi disponibil curând, dar până atunci vă puteți delecta cu aceste imagini din film și câteva cadre din joc.