30 mart. 2015 | 12:10

Cel mai dorit smartwatch: Noul Pebble e finanțat pe internet cu peste 20 de milioane de dolari

ACTUALITATE
Cel mai dorit smartwatch: Noul Pebble e finanțat pe internet cu peste 20 de milioane de dolari

În urmă cu aproximativ o lună, ajungea pe Kickstarter şi depăşea recorduri de finanţare în doar câteva minute după ce a fost postat.

După ce primul Pebble a depăşit în urmă cu câţiva ani orice record de finanţare prin intermediul Kickstarter, acum a sosit timpul pentru urmaşul său cu ecran color să facă acelaşi lucru.

Campania de finanţare pentru Pebble Time s-a încheiat zilele trecute pe Kickstarter. Iniţial, aceasta a fost creată pentru obţinerea a 500.000 dolari meniţi să ajute la declanşarea producţiei în masă. Nu au trecut decât 49 de minute până când internauţii curioşi au alocat un milion de dolari acestui proiect. Pentru obţinerea titlului de desfăşurată vreodată pe Kickstarter, acelaşi gadget a strâns la finalul celor 30 de zile 20,3 milioane dolari de la 78.000 de oameni. Recordul anterior a fost deţinut de primul Pebble cu 13,4 milioane de dolari.

Un milion din aceşti bani vor fi dedicaţi unui proiect pentru realizarea de brăţări inteligente compatibile cu un nou port pentru accesorii integrat în Pebble Time. Nu ar trebui să dureze decât câteva luni până vor fi livrate primele unităţi de Pebble Time către cei care au finanţat proiectul. Până la sfârşitul anului, noul smartwatch ar trebui să poată fi achiziţionat şi prin intermediul magazinelor obişnuite, la un preţ de 200 de dolari pentru varianta standard sau 300 de dolari pentru modelul din oţel inoxidabil.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele