09 iul. 2015 | 09:30

Cea mai bună tastatură virtuală pentru iOS şi Android este acum gratuită – Flesky

ACTUALITATE
Cea mai bună tastatură virtuală pentru iOS şi Android este acum gratuită -  Flesky

Dacă eraţi de mult timp în căutarea unei tastaturi virtuale eficiente şi prietenoase, puteţi înceta căutările, deoarece este acum gratuită.

Odată cu lansarea iOS 8, posesorii de iDevice-uri au beneficiat de o funcţie pe care utilizatorii de Android o aveau de foarte mult timp. Este vorba de suportul pentru tastaturi virtuale realizate de terţi. Astfel, au început să apară foarte multe astfel de aplicaţii, unele mai bune decât altele.

Flesky este una dintre primele şi cele mai bune tastaturi virtuale, iar până de curând avea un preţ de doi dolari. Din fericire, începând de astăzi, populara aplicaţie poate descărcată gratuit de către oricine, indiferent de platformă. Astfel, va reuşi ,,să deservească un set de utilizatori mult mai mare şi mai divers”. Ca urmare acestei schimbări de strategie, baza de utilizatori a Flesky va creşte într-un ritm mult mai alert, iar dezvoltatorii săi se vor concentra pe introducerea de noi funcţii şi îmbunătăţiri indiferent de limba străină în care tastaţi. Apropo,

Kosta Eleftheriou, CEO-ul şi co-fondatorul Flesky a fost foarte mândru de schimbarea de strategie. ,,Vrem ca fiecare utilizator de smartphone să aibă oportunitatea de a experimenta o tastare rapidă, expresivă şi intuitivă. Credem că cel mai bun mod prin care să facem asta este să facem aplicaţia gratuită pentru toată lumea.

Dacă aţi investit cei doi dolari în achiziţia Flesky în trecut, realizatorii aplicaţii vă vor recompensa prin achiziţii in-app gratuite, care în mod normal ar avea o valoare netă de 8 dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele