26 feb. 2015 | 15:42

Ce poți face cu iPhone 6: Funcții secrete ale telefonului Apple

TUTORIALE
Ce poți face cu iPhone 6: Funcții secrete ale telefonului Apple

Te întrebi ce poți face cu iPhone 6 sau ce funcții secrete au ascuns producătorii în noul telefon? Iată un tutorial pentru noul iPhone 6.

iPhone 6 are o serie de funcții secrete și poate face tot felul de lucruri cu care telefoanele produse înainte nu erau dotate. Dacă ai un iPhone 6 și te întrebai ce poți face cu el și ce funcții secrete are în dotare, noi îți dăm câteva idei pe care să le încerci pe loc.

Acces cu o singură mână

Pentru a ajunge mai ușor cu degetul la comenzile telefonului iPhone 6, producătorii au introdus o funcție secretă. Dacă vrei să vezi ce poți face cu iPhone 6 în această privință, doar atinge butonul HOME de două ori, fără să îl apeși, și toate opțiunile de care ai nevoie vor coborî mai aproape de degetul tău pentru a le putea atinge cu o singură mână.

După ce selectezi pe ecranul iPhone 6 ce ți-ai dorit, totul revine la normal și trebuie să apeși din nou de două ori HOME dacă vrei să ai acces la o altă opțiune, spun producătorii iPhone 6.

Ce poți face cu iPhone 6 – mărește pictogramele de pe ecran

Noul iPhone 6 îți permite să mărești ecranul pentru a vedea mai bine aplicațiile instalate. Tot ce trebuie să faci este să mergi în Settings, Display & Brightness, View și să selectezi viziunea mărită a ecranului iPhone 6. Pun pariu că nu știai până acum ce poți face cu iPhone 6 în legătură cu mărimea ecranului.

Folosește funcția swipe

Noul iPhone 6 are introdusă funcția de swipe pentru mai multe aplicații, cum ar fi  Safari, Mail sau mesaje. De exemplu, în Safari poți da back la pagina pe care o vizitasei anterior doar făcând swipe înspre stânga sau dreapta.

Ce poți face cu iPhone 6 – filmează în slow motion

Poți filma cu iPhone 6 video-uri în super slow motion la 240 frames pe secundă. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația care filmează de la iPhone 6, slide până când găsești opțiune de slow motion și apoi asigură-te că ai setat 240 FPS în dreapta sus. Trebuie neapărat să filmezi ceva pentru a vedea ce poți face cu iPhone 6 și funcția slow motion.

Recuperează pozele șterse recent

Noul sistem de operare iOS 8 de pe iPhone 6 salvează automat pozele pe care le ștergi într-un album numit Recently Deleted. Găsești pozele pe care le-ai șters de pe iPhone în urmă cu cel mult 30 de zile.

Ce poți face cu iPhone 6 – Schimbă pronunția lui Siri

Puțini știu ce poți face cu iPhone 6 și cu Siri atunci când te enervează că pronunță greșit un cuvânt. După ce i-a pus o întrebare lui Siri pe iPhone 6 și primești răspunsul, dacă există un cuvânt pe care îl pronunță prost o poți corecta spunând în engleză ‘This is not how you ptonounce’. Ulterior iPhone 6 îți va afișa  toate cuvintele pe care le-a spus și tu alegi pe care vrei să îl corectezi.

Încarcă bateria mai repede

Ce poți face cu iPhone 6 atunci când vrei să încarci bateria mai repede: folosești încărcătorul de la iPad. Se pare că iPhone 6 și iPhone 6 Plus se pot încărca și cu încărcătorul de la iPad și chiar o fac mult mai repede, fără să îi afectezi capacitățile bateriei pe viitor.