11 iun. 2015 | 11:00

Când vom cumpăra primele telefoane cu Windows 10 Mobile preinstalat?

ACTUALITATE
Când vom cumpăra primele telefoane cu Windows 10 Mobile preinstalat?

Conform unui nou set de zvonuri ajunse online în urmă cu câteva zile, Windows 10 pentru mobile nu va fi lansat prea curând către utilizatori.

E oficial. Windows 10 pentru PC-uri va fi lansat pe 29 iulie în variantă finală. Cei care folosesc un Windows 7 sau 8.1 cu licenţă, vor beneficia de un update gratuit la noul sistem de operare, cu condiţia să ceară acel update în primul an de la lansarea SO-ului.

Foarte mulţi sunt curioşi când vom putea pune mâna pe . În contextul în care participanţi la proiectul şi-au manifestat în numeroase cazuri entuziasmul pentru platformă, nu prea am înţeles din ce motive oficialii gigantului din Redmond au ezitat să anunţe măcar o dată de lansare orientativă pentru ea.

Conform unui zvon, un grup de ingineri Microsoft au participat de curând la o conferinţă în cadrul căreia au afişat pe un ecran de dimensiuni mari pagina de mai jos. Dacă citiţi cu atenţia liniile de text, veţi vedea că se menţionează că lansarea Windows Mobile SKU se va desfăşura la finele trimestrului viitor. În practică, ar putea fi vorba de mijlocul până la sfârşitul lunii septembrie.

Nu ştim momentan dacă este vorba de o coincidenţă, dar acea lansare va fi foarte apropiată de lansarea iOS 9 a celor de la Apple. Ar trebui să fie final de an interesant, mai ales că Windows 10 Mobile va putea fi instalat pe toate terminalele cu WP8.  Tot atunci, Microsoft ar trebui să lanseze două smartphone-uri high end.

windows-10-mobile-release-640x312

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele