26 iun. 2015 | 11:44

Când se lansează OnePlus 2 și ce surpriză au pregătit chinezii

ACTUALITATE
Când se lansează OnePlus 2 și ce surpriză au pregătit chinezii

Dacă aștepți cu o oarecare nerăbdare lansarea OnePlus 2, acum există o dată oficială pentru ea. De asemenea, compania promite o experiență nemaivăzută pentru lansare și asta pentru că apelează la realitate virtuală.

Înainte să vedem o lansare de produs în realitate virtuală, trebuie să știi câteva lucruri despre dotările telefonului. OnePlus 2 va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee optimizat pentru sistemul de operare pe care compania l-a dezvoltat, numit OxygenOS. De asemenea, va utiliza un port USB Type-C și acesta ar putea fi primul telefon care folosește noul standard. Vitezele de transfer sunt mai mari, dar principala calitate a acestuia este reversibilitatea.

[related]

OnePlus are un statut foarte bun, înainte de lansarea noului model. După ce a impresionat în 2014, pentru OnePlus 2 așteptările sunt ridicate. Totuși, popularitatea modelului de anul trecut s-a datorat și prețului destul de scăzut pentru dotări foarte bune. Noul smartphone va fi lansat, conform anunțului făcut de companie pe Google+, pe 27 iulie. Prețul va fi însă puțin mai mare decât al modelului din 2014.

Noul cablu pe care îl primești cu un OnePlus 2.

OnePlus 2 USB Type-C

Marea veste este însă că OnePlus le va arăta oamenilor noul telefon prin realitate virtuală. De asemenea, a îmbunătățit casca Google Cardboard. Este tot din carton, dar echipa de „cercetare și dezvoltare” i-a adus câteva finisaje care s-o facă mai comodă și mai durabilă. În orice caz, este prima companie care se folosește de realitate virtuală pentru a-și promova și prezenta un produs. Găsești casca aici. Desigur, se potrivește perfect cu OnePlus 2.

OnePlus 2 calendar

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele