09 mart. 2015 | 06:03

Blackrock Mountain – noul expansion Hearthstone anunţat oficial [VIDEO]

ACTUALITATE
Blackrock Mountain -  noul expansion Hearthstone anunţat oficial [VIDEO]

Pentru că s-ar putea să devină un joc din ce în ce mai profitabil, cei de la Blizzard au anunţat noul expansion pentru intitulat Blackrock Mountain.

Cu toate că nu au trecut decât câteva luni de la , cei de Blizzard s-au hotărât să anunţe un nou expansion menit să vă susţină gradul de dependenţă pentru popularul Hearthstone. Acesta va purta numele de Blackrock Mountain, iar trailerul oficial pentru el a fost deja făcut public în cadrul conferinţei PAX East.

Similar ca dimensiune cu Curse of Naxxramas, noul Hearthstone: Blackrock Mountain va intra mai degrabă în categoria aventurilor single player. Spre deosebire de Goblins vs Gnomes, acest add-on va incorpora doar 31 de cărţi noi de joc la care puteţi câştiga acces prin intermediul a cinci zone pe care le veţi explora peste o perioadă de cinci săptămâni. În total, veţi avea de învins 17 boşi pentru a încheia noua aventură.

Noul expansion nu va fi gratuit. Accesul la fiecare zonă din Blackrock Mountain va costa fie 700 de monede in-game, fie 7 dolari. Există şi posibilitatea de a accesa toate cele cinci zone contra sumi de 25 de dolari. Ca bonus, veţi mai primi un nou mediu pentru sesiunile de gaming şi noi tipuri de spate pentru cărţi. Dacă sunteţi suficient de buni, veţi avea acces şi la noi provocări şi un nou mod eroic.

În altă ordine de idei, nu se ştie încă data lansării exacte nici pentru Hearthstone: Blackrock Mountain şi nici pentru versiune de smartphone a Hearthstone care a fost promisă de aproximativ jumătate de an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele