18 nov. 2015 | 16:26

Black Friday 2015 la CEL.ro: reduceri de până la 95%

ACTUALITATE
Black Friday 2015 la CEL.ro: reduceri de până la 95%

Black Friday 2015 la CEL.ro vine cu reduceri considerabile, unele dintre acestea fiind chiar și de 95%.

Black Friday 2015 la CEL.ro anul acesta va însemna reduceri de până la 95% pentru clienții magazinului. Din câte se pare, mii de produse vor participa la sărbătoarea reducerilor în zilele următoare, unele dintre acestea având prețuri de doar un leu. Mai mult decât atât, pentru a fi mai operativi, oficialii din cadrul companiei se pare că au decis să închidă showroom-ul CEL.ro. Astfel, toate produsele comandate vor fi livrate prin intermediul curierului rapid.

În cazul în care vrei să îți cumperi un telefon de Black Friday, avem aici o listă cu dispozitive vechi care încă merită. Desigur, Black Friday 2015 nu va aduce doar reduceri la electronice. Aici găsiți o listă cu magazine care nu vând gadgeturi, dar pe care să le urmărești.

Ca de obicei, CEL.ro își sfătuiește clienții să își creeze un cont pe site înainte de Black Friday 2015, pentru a confirma comenzile în cel mai scurt timp posibil. Desigur, ar trebui introdusă și o adresă de livrare. În mod interesant, Black Friday 2015 la CEL.ro va însemna și închiderea tuturor liniilor telefonice pentru o perioadă limitată de timp. Astfel, orice modificări aduse comenzilor sau informații vor putea fi solicitate la adresa de mail comenzi@cel.ro.

[related]

În ceea ce privește livrarea, CEL.ro estimează că produsele vor ajunge la clienți în aproximativ 5 zile, iar notificările despre comenzi și livrări vor fi furnizate printr-un mail.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.