22 iun. 2015 | 12:21

Bagajul inteligent care îți va face excursiile mai frumoase [VIDEO]

ACTUALITATE
Bagajul inteligent care îți va face excursiile mai frumoase [VIDEO]

Una dintre cele mai noi campanii pe Kickstarter vrea să lanseze pe piață un bagaj inteligent cu niște dotări extrem de interesante.

Indiferent de numărul de excursii pe care le efectuați pe parcursul unui an, un bagaj de drum de foarte bună calitate și sigur este absolut necesar. Conștienți de numeroasele probleme care pot apărea, cei de la Planet Traveler vor să creeze un bagaj de drum care vă scapă de orice bătaie de cap în timpul călătoriilor. Pentru a avea, însă, capacitatea de-l produce în număr mare și de a-l comercializa, aceștia au pornit o campanie pe Kickstarter.

Conform celor de la BGR, noul bagaj inteligent Space Case 1 de drum va fi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic. Dotat cu un senzor pentru recunoașterea amprentelor și GPS, acesta va fi de neegalat în ceea ce privește securitatea. Prin intermediul unei aplicații speciale, veți putea vedea în orice moment unde este localizat bagajul, iar senzorul de mai devreme vă garantează că acesta nu va putea fi deschis.

[related]

De asemenea, Space Case 1 va beneficia și de un cântar propriu, astfel că nu va trebui să vă faceți griji când vă pregătiți bagajul de cală. În mod ciudat, vor fi incluse și o pereche de boxe Bluetooth, pentru cei care vor să asculte muzică într-un mod mai puțin convențional. Cu 24 de zile înainte de a lua sfârșit, campania de Kickstarter deja a strâns peste 196.000 de dolari, în condițiile în care ținta inițială era de doar 50.000.