19 dec. 2015 | 11:42

Badland 2, lansat oficial pentru iOS

Gaming
Badland 2, lansat oficial pentru iOS

Cei de la Frogmind au lansat de curând Badland 2 pentru iOS.

Badland a fost cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani, atât pe iOS, cât și pe Android. Dezvoltat de cei de la Frogmind, Badland te punea la cârma unor grupuri de clone în medii extrem de ostile. Obstacole din ce în ce mi dificile apăreau pe parcurs, iar, de multe ori, depășirea acestora necesita sacrificarea unei sau mai multor clone. Având în vedere popularitatea de care s-a bucurat Badland, ne-am fi așteptat să auzim mai multe vești înainte de lansarea unei continuări.

[related]

Dar nu a fost așa, Frogmind prefrând să lanseze jocul în secret. Pentru moment, Badland 2 este disponibil pentru iOS și nu știm exact când va debuta pe Android și celelalte platforme. Avem motive, totuși, să fim fericiți, review-urile apărute până acum fiind pozitive. Atât criticii cât și fanii se pare că au apreciat noul joc, iar cei de la Phonearena menționează că acesta ar putea fi chiar mai bun decât precedentul.

În mare parte, Badland 2 se pare că nu este diferit de primul joc. Controlați aceleași creaturi, pe care trebuie să le ajutați să treacă de obstacole. De data aceasta, însă, veți avea capacitatea de a zbura în ambele direcții pe ecran, iar unele niveluri vor avea loc în medii lichide. După cum vă spuneam, Badland 2 este disponibil, pentru moment, doar pe App Store, având un preț de 5 dolari.