04 aug. 2015 | 15:15

Acest actor din Star Wars a lăsat autografe cu adevărat memorabile

ENTERTAINMENT
Acest actor din Star Wars a lăsat autografe cu adevărat memorabile

Mark Hamill, cel care a jucat rolul lui Luke Skywalker în Star Wars, a oferit, din câte se pare unele dintre cele mai amuzante autografe.

Star Wars este una dintre cele mai populare serii din toate timpurile. La zeci de ani distanță de la apariția primelor filme, actorii din cadrul lor se bucură de o popularitate uriașă, iar franciza generează milioane de dolari în fiecare an. La fel ca Harrison Ford și ceilalți, Mark Hamill a fost probabil nevoit să se semneze mii de cartoane cu Star Wars. Însă o serie de poze urcată pe Imgur de utilizatorul Raggedrabbit ne arată că Hamill a ales să facă acest lucru într-un mod mult mai amuzant.

Toate cele șapte fotografii apărute includ o scenă extrem de cunoscută din filme, alături de un comentariu amuzant din partea lui Hamill și semnătura sa. De exemplu, pe imaginea în care Luke vedea casa unchiului și a mătușii sale arzând (cadavrele acestora apăreau pe jos, în film), actorul a adăugat următoarele cuvinte: ”I-am spus unchiului Owen să nu mai fumeze în casă!”. De asemenea, pe un alt carton cu Luke, Hamill a scris: ”Vader ăsta e un ratat. Sper să nu aibă copii”. După cum scrie și Polygon, toate pozele pot fi accesate pe Imgur prin intermediul acestui link.