17 iul. 2015 | 14:27

Atrăgătorul OnePlus 2 va fi disponibil şi într-o variantă dual SIM

ACTUALITATE
Atrăgătorul OnePlus 2 va fi disponibil şi într-o variantă dual SIM

În cazul în care v-aţi pus multă încredere în iminentul smartphone OnePlus 2, un nou set de informaţii s-ar putea să vă încânte şi mai mult.

Nu ştim sub nici o formă dacă OnePlus 2 va fi terminalul perfect, dacă va fi cel mai performant sau cel mai frumos. Ştim însă că echipa sa de creatori fac eforturi semnificative pentru a-l apropia cât mai mult de aceste standarde, ataşându-i tot felul de funcţii mai mult sau mai puţin utile.

Cea mai recentă informaţie legată de specificaţiile OnePlus 2 vine de la CEO-ul companiei producătoare. Liu Zuohu a afirmat zilele trecute pe Weibo, echivalentul Twitter pentru chinezi, că OnePlus 2 va veni cu suport pentru dual SIM. Partea fascinantă a acestui anunţ nu este însă cea mai evidentă. Aparent, suportul pentru două cartele SIM are potenţialul de a remedia şi cea mai arzătoare problemă menţionată de fanii primei generaţii de OnePlus.

Deşi a avut parte de review-uri laudative, OnePlus One a generat un pic de frustrare printre utilizatori din cauza lipsei unui slot pentru carduri microSD. Din fericire, la ora actuală, există tehnologia necesară ca un al doilea slot de SIM să funcţioneze în egală măsură ca o gazdă pentru carduri microSD. Astfel, un singur terminal poate funcţiona pe două reţele diferite, dar dacă la un momentdat este mai important spaţiul de stocare sau pur şi simplu nu aveţi nevoie de două cartele SIM, aveţi opţiunea să înlocuiţi una dintre dintre ele cu un microSD.

În altă ordine de idei, OnePlus 2 se pare că va fi construit în jurul unui Qualcomm Snapdragon 810 cu 4GB RAM. Va avea o cameră principală de 13 megapixeli cu autofocus laser, un senzor de amprentăun acumulator de 3300 mAh şi un port reversibil USB Type-C.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele