06 aug. 2015 | 17:42

Asus anunță trei noi telefoane ZenFone, iar unul vine cu o baterie imensă

ACTUALITATE
Asus anunță trei noi telefoane ZenFone, iar unul vine cu o baterie imensă

Asus ZenFone 2 este un telefon foarte bun, la prețul pe care îl are și la dotările pe care le oferă, dar compania mai oferă alte trei dispozitive care să-i completeze gama.

Dacă speri ca din China să vină acel „flagship killer” care să merite toți banii, s-ar putea ca mai degrabă să ai noroc dacă îl cauți în Taiwan. De acolo, anul acesta, Asus a livrat ZenFone 2. Este un smartphone de vârf pe care și-l poate permite toată lumea. Nu e de mirare că Asus a devenit lider pe piața de smartphone-uri în țara natală.

Acum, noutățile sunt Asus ZenFone 2 Deluxe, ZenFone Max cu baterie de 5.000 mAh și modelul ZenFone 2 Laser. Niciunul nu este mai bun decât modelul deja disponibil pe piață, dar fiecare este bun la altceva. Spre exemplu, pentru autonomie mai mare ai acest ZenFone Max.

Asus Zenfone Max

Pe lângă un acumulator mai mare are un ecran de 5,5 inci la rezoluție HD protejat de Gorilla Glass 4, un procesor Snapdragon 410 la 1,2GHz cu patru nuclee și o memorie RAM de 2GB. Spațiul de stocare este de 16GB și poate fi extins cu un card microSD. Camera principală este de 13 megapixeli, pe când cea secundară este de 5 megapixeli. Telefonul este dual SIM, iar din octombrie va fi în magazine, după cum scrie GSMArena.

Asus ZenFone 2 Deluxe se vrea o versiune mai frumoasă a modelului deja lansat. Are ecran de 5,5 inci full HD, procesor Intel Atom și 4GB de memorie RAM, iar capacul bateriei are peste 500 de triunghiuri create astfel încât să prezinte un efect vizual interesant. Stocarea începe de la 64GB internă și se poate extinde cu un card microSD până la 128GB. Camera foto este de 13 megapixeli, iar cea secundară de 5MP, ai o baterie de 3.000 mAh și dispune de fast charge prin BoostMaster.

Asus ZenFone 2 Deluxe

Când vine vorba de Asus ZenFone 2 Laser, acesta este doar un model mai ieftin, dar cu o cameră foto mai bună, susține compania. Are ecran de 5 inci HD, camera foto este de 8 megapixeli, dar poate face poze la rezoluție maximă de 52MP prin modul Super Rezoluție, iar diafragma este de f/2. Cea pentru selfie-uri este de 5 megapixeli cu un unghi larg de cuprindere. Sistemul laser de autofocus, de unde și numele, atinge un timp minim de 0,3 secunde pentru focalizare.

Alte dotări pentru ZenFone 2 Laser mai sunt procesorul Snapdragon 410, 2GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 8 sau 16GB (suportă card microSD) și are conectivitate 4G. Bateria este de 2.070 mAh sau de 2.400 mAh, în funcție de regiune.

Asus ZenFone 2 Laser

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele