16 sept. 2015 | 12:00

Assasin’s Creed Syndicate spune povestea lui Jack the Ripper

VIDEO
Assasin's Creed Syndicate spune povestea lui Jack the Ripper

În aproximativ o lună de zile vom putea pune mâna pe noul Assassin’s Creed Syndicate, iar acum aflăm noi detalii despre iminentul titlu.

Cei de la Ubisoft se pregătesc intens pentru lansarea unui nou joc Assassin’s Creed şi, cum se întâmplă în fiecare an, pe ultima sută de metri, ne asaltează cu un amalgam de trailere şi informaţii menite să ne trezească interesul.

De această dată este vorba de un nou DLC construit în jurul faimosului criminal Jack the Ripper sau Jack Spintecătorul. Acesta va fi doar unul dintre multele DLC-uri pe care le puteţi achiziţiona separat sau la pachet, sub formă de Season Pass. În altă ordine de idei, dacă sunteţi fani ai poveştilor din Anglia în perioada victoriană, ar fi o investiţie mai bună să investiţi în Season Pass.

Jack the Ripper Campaign va reprezenta un set de misiuni single player pe care le veţi putea finaliza în Assassin’s Creed Syndicate separat de povestea principală a jocului. Dacă numele vă este străin, merită să ştiţi că este asociat unui criminal foarte violent care a activat în cartierul Whitechapel din Londra în 1888 şi nu a fost prins niciodată. Faţă de campania standard in Syndicate, această poveste are loc aproximativ 20 de ani mai târziu. Scopul evident, de a găsi criminalul, va fi dus la bun sfârşit cu ajutorul detectivului Frederick Abberline de la Scotland Yard. Cu un pic de noroc şi răbdare, aveţi toate şansele să fiţi voi cei care îl vor găsi pe Jack the Ripper, iar acesta este un motiv important de mândrie.

Până când va avea loc lansarea Assassin’s Creed Syndicate pentru consolele next gen, pe 23 octombrie, aşteptaţi-vă să vedeţi mai multe trailere construite în jurul fiecărui DLC ce va fi inclus în Season Pass. Versiunea de PC a aceluiaşi titlu va fi făcută publică pe data de 19 noiembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele