27 oct. 2015 | 12:11

Armele din Assassin’s Creed Syndicate, transformate în realitate

ENTERTAINMENT
Armele din Assassin's Creed Syndicate, transformate în realitate

Un cunoscut vlogger și-a creat instrumente similare celor pe care le găsim în ultimul joc Assassin’s Creed.

Colin Furze a creat, printre altele, o pereche de gheare similare celor pe care le avea Wolverine și un echipament cu ajutorul căruia putea merge pe pereți. Acum, într-un videoclip încărcat pe YouTube în urmă cu câteva zile, Furze ne prezintă două dintre cele mai importante arme din noul joc Assassin’s Creed. În cazul în care nu ați jucat încă Assassin’s Creed Syndicate, trebuie să vă spunem că veți avea acces la clasicele cuțite ascunse și la un lansator de frânghie care vă va ajuta să urcați mai repede pe acoperișurile clădirilor.

Furze s-a gândit că ar putea să le transforme pe acestea în realitate, iar rezultatele sunt impresionante din orice punct de vedere. Conform Polygon, lansatorul nu funcționează exact precum cel din joc, însă întregul sistem este capabil să ridice o persoană de la sol. Principala diferența este reprezentată de faptul că frânghia, odată lansată, va trebuie să fie fixată de un harnașament, Astfel, procesul de escaladare a fațadei unei clădiri nu va fi unul extrem de rapid.

[related]

Cuțitele ascunse, de cealaltă parte, arată excepțional, lama fiind acționată de un sistem legat de degetul arătător. În videoclipul de mai sus puteți vedea mai multe cadre cu cele două instrumente. De asemenea, în cazul în care sunteți interesați să vă creați unele similare, Furze vă oferă și instrucțiunile necesare.