07 mart. 2015 | 18:00

Apple va continua să schimbe bateriile de pe iPhone 5

ACTUALITATE
Apple va continua să schimbe bateriile de pe iPhone 5

Dacă aveţi un iPhone 5 care se descarcă foarte repede sau se stinge cu 30 – 50% din baterie, e posibil să-i prin intermediul Apple.

Pentru că iDevice-urile sunt departe de a fi perfecte, cei de la Apple, uneori, organizează programe globale prin intermediul cărora puteţi remedia probleme hardware chiar şi după terminarea perioadei de garanţie.

Exact asta s-a întâmplat anul trecut, când gigantul din Cupertino a decis să iniţieze un program de schimbare a bateriilor defecte la un număr semnificativ de telefoane iPhone 5. În principiu, este vorba de aparate care se descarcă surprinzător de repede sau se închid arbitrar, dovezi clare ale unor probleme legate de baterie.

Iniţial, programul de schimbare gratuită a bateriilor era menit să se încheie la începutul acestei săptămâni, pe 1 martie 2015. Pentru că cei de la Apple au observat că există o discrepanţă majoră între numărul de terminale afectate şi cele care s-au întors într-un service autorizat, au decis prelungirea duratei acestei iniţiative. Noua dată pe care trebuie să o aveţi în vedere este ianuarie 2016. Cu alte cuvinte, mai aveţi mai bine de nouă luni pentru vă duce iPhone-ul 5 la iStyle sau Noumax pentru a remedia problema.

Deşi este puţin probabil să folosiţi un pentru o perioadă atât de lungă de timp, dacă aţi rezistat tentaţiei unui upgrade, puteţi verifica dacă smartphone-ul vostru este eligibil pentru înlocuire gratuită introducându-vă seria Apple va continua să schimbe bateriile de pe iPhone aparatului pe această pagină de support.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele