06 nov. 2015 | 12:12

Apple se mută într-un campus imens care arată ca o navă spațială

ACTUALITATE
Apple se mută într-un campus imens care arată ca o navă spațială

În ultimul timp, companiile mari acordă mai multă atenție mediilor de lucru, în ideea de a crea habitate care să inspire la productivitate. Companiile care se află în primele stadii ale dezvoltării încearcă să se orienteze către medii amuzante și sociale, pentru a atrage minți tinere și strălucite, iar altele tind spre modernitate și artă.

În mod clar, oamenii vor să aibă medii de lucru aliniate cu identitățile lor, iar Apple nu face o excepție. Phil Schiller, directorul de marketing al gigantului tech a spus într-o declarație că scopul Apple este să fie cel mai bun în toate categoriile în care alege să aibă activitate. Ținând cont de cifrele de afaceri astronomice din 2015, care se ridică la 51,5 miliarde de dolari, nimeni nu îi poate contrazice. Și, de asemenea, nici decizia de a-și extinde birourile nu e tocmai o surpriză.

Noul campus, deja numit sugestiv “The Spaceship”, e construit la o distanță destul de mică de actualul sediu din Cupertino. Din fericire, Duncan Sinfield , utilizatorul YouTube pasionat de drone a prins câteva imagini ale campusului, în stadiul în care se află acum. A atașat o cameră de o dronă softisticată, și astfel a rezultat videoul de mai sus, care îți oferă o idee asupra a ceea ce e Apple pe cale să devină.